1 month free Semrush Pro account (Limited time only. Hurry!)

Samet bey paylaşım için teşekkürler. SMS onayı gelmiyor diyen arkadaşlar, verilen linkten kayıt olduktan sonra önce e-mail aktivasyonu yapmalısınız. Daha sonra kod gelecektir.
İyi çalışmalar…

thank you bro.

teşekkürler gerçi bir sürü online olamayacağım için 2 hafta kullanamayacagim ama 2 hafta yeterli olacaktir

Yararlı bir bilgi olmuş işlerden de 1 haftadır giremedim teşekkürler Samet.

Semrush candir tesekkurler.

This Promo Code has already expired!

Hay Allah :slight_smile:

Semrushı bu süre zarfında en verimli nasıl kullanabiliriz arkadaşlar? domain bazlı backlinkleri mi araştırmalı,kelime mi? sizce hangisini yapmalı? bir de adsense için semrushı verimli nasıl kullanabiliriz? affiliate amaçlı nasıl kullanabiliriz (niche mantığı vb.)? teşekkürler.

Kullanımı denedikçe keşfedersin. Yeni sektör arayışından tutta, yeni açtığın siteye ne tür içerik girilmeli onların analizine kadar hepsini yaparsın.

Kod herhalde patlamış. 2 haftalık isterseniz: SHOUTMELOUD-68P3751W

Bu kodu da kabul etmiyor maalesef.

Ben bu semrushu bi çözemedim var mıdır yardımcı olacak bir arkadaş.

hocam karikatür sitem için kelime arıyorum hiç sonuç vermiyor, karikatür yazıyorum karikatürleri yazıyorum 1 - 2 sonuç veriyor nasıl arama yapmalıyım

https://secure.semrush.com/payment/order.html?l=en#_=_ bu link ödeme kısmına yolluyor direkt sanırım 15 günlük kullanıyoruz, ondan sonrası içinde kredi kartı istiyor sanal kart oluşturup üye olmayı deneyebilirsiniz.
Kod bu ama çalışmıyor üyelik kısmına girince : PROBLOGTRICKS-P75X32HF

paylasim icin tesekkurler ama Galiba deneyemicez :slight_smile:

Sağolasın Samet.Şu ahrefs te güzel bir kampanya yapsa, alsa millet.

rıfkıya sevgi saygılar teşekkür ederiz :slight_smile:

edit:
This Promo Code has already expired!

Teşekkürler birde tam anlamıyla kullana bilsek güzel olurdu;)

Çok iyi oldu bu paylaşım için teşekkürler.