Alexa ranking losses

Hello everyone, I see threads by friends on one or two forums regarding disappearing from Alexa rankings. I checked, and just as they said, disappearances are indeed happening. I am not someone who cares much about the Alexa score; for me, a natural drop and having a place in the rankings is sufficient. That is why I view Alexa groups and the like as unnecessary—of course, unless sales are being made, in which case it can be a criterion for appearance and marketing regarding links, promotions, etc.

Nevertheless, the issue I suspect is that this is a situation where those engaging in manipulative practices using Alexa groups, fake traffic, and automated browsing are the ones predominantly affected and disappearing.

If you check your sites and mention whether you have used fake traffic or Alexa groups, we can reach a conclusion.

Benim moda sitem de Alexa TÜRKİYE sıralamasından kaybolmuş durumda. Global mevcut ancak Türkiye yok. Ancak sitem Alexa grubunda da değil.

Alexa grubundayım ülke sıralaması kaybolmuş durumda.

seocry ’ ın da tr de sıralama gitmiş alexa grubun da olan sitem de tr sıralamasında yok

[

](https://community.cryptosam.com/posts/4420/report)
Birçok site öyle gezinti yaptım birkaç siteyi. Patlamış TR ALEXA

genel sorun var her forumda böyle konular açıldı..

İnşallah öyledir. Öyle ise düzelir galiba bir kaç güne öyle bir şey okumuştum bir yerde.

Seocryında şu anda ülke sıralaması kayıp görünüyor bende.

diyorumya güncelleme var

Sıralamalar ve sorunlar bireysel değil. Yani benim siteye böyle olmuş gibi düşünmeyin. Sitenin aktif kullanımına ve indexine bağlı olarak değerleri kaybolmayanlar da düşüş yaşanmakta. Aktif olarak içerik girmeyenlerinde TR sıralamaları silinmiş durumda. Şahsi görüşüm yeniden değerlendirmeye alarak sıralamaları belirleyecekleri.