Maybe I can earn from Adsense?

Hello friends, I am opening my series site in 1 week, the theme is just coming out. I wanted to fill this gap by opening a blog where I can share SEO topics. Also, maybe I can earn from AdSense too, you never know, right? What do you think? The content is copy-paste; even if I don’t earn, I will continue adding topics. I am also thinking of adding tips from various forums to my blog, so this way I can create a blog with a nice collection of content?

In short, is there a chance I can earn money from this blog?

http://seorgazm.blogspot.com.tr/

Açıkcası kullandığınız tema çok hoşuma gitti sade pratik ve yararlı bilgiler var ama adsenseden bu şekilde kazanacağınızı pek sanmıyorum üstelik kopya içerikle daha zor.
Kaçımız webmaster olarak başkasının reklamlarına tıklıyoruz? :smiley:
Adsense değil de hitinizi artırarak başka türlü sektörle paralel olarak reklam yada makale alabilirsiniz.
Genel blog açmanızı tavsiye ederim ben şahsen hit alacak potansiyel de yazılar girip arada kişisel olarakta yazıyorum zevkli oluyor :slight_smile:

Hocam blog adın bayağı dikkat çekici:) başarılar dilerim.

Zor, ancak internette SEO anlamında yazılmayan yada çok az değinilen konular var onlara yoğunlaşabilirsin. Örnek vermek gerekirse pagespeed testi sonucunda google’ın çıkardığı hatayı alarak şu tarz başlıklarla makale oluşturabilirsiniz “**Oluşturmayı önleyen JavaScript ve CSS kodlarını ekranın üst kısmındaki içerikten kaldırın çözümü” **

Kopya içerikle, Adsense kazancı imkânsıza yakındır. Kazansanız dahi, uzun dönemde ödeme alamayabilirsiniz. Bir şekilde hesabınız banlanabilir.

Ozaman paravan olarak kullanırım (: