I made good money with Digitalocean affiliate! I recommend it

Neden sadece vps olsun hacım. Komple benimde aklımda var. Avantajlar nokta bilmemne dersin hem vps hem farklı şeyler nerde ne var avantajlı dayarsın affiliateyi. Emin olun çok iyi para var affiliate işlerinde.

Ben İstanbuldayım mutlaka tanışmak isterim sizinle

aynen hocam bizde yeni yeni girmeye çalışaçağız bakalım

Şöyle bir saçma site açıp digitalocean kodu eklemiştim 4 haftada 100 dolar olmuş :slight_smile: Tek problem yeni üyelik olduğu için parayı çekemiyorum.
site

samet yine fırtına gibi esiyorsun kardeşim, ben burdan gelen parayı yine vps’de kullanılcağını sanıyordum. şuan işsizim ve bu işe günde bi kaç saatimi ayırıcam bakalım neler olucak.

konu hakkında bildigin herseyı paylas abi 1 hafta içinde bu işi yapıcam. birde youtube para kazanmayla alakalı bilgin varsa paylasırsan sevinirim

Dediğin gibi hocam youtube yada video marketing ileri de çok iş yapar. Bu konuda paylaşım bekleriz:)

Yapabileceğin en iyi açıklamayı yapmışsın ama yine de bir sorum var. 472 Referral yapmışsın. Bu kadar ref’i ne kadar zaman da ve nerelerde dağıttın ref’ini? Türklere mi yoksa yabancılara mı verebildin. Bu ref’in paylaşılabileceği mecra neresi. Forumlar, bloglar, konular etc hariç.

http://i.imgur.com/i1LB8lY.jpg

Sadece Türkiye içinde yaptım bu refi. Zaman olarak çok çok fazla değil. Kupon kodları vs verdim bu konu için video çektim zamanında. cpanel kurulumu vs yazarsan googlede o tarz videolardan vslerden baya geniş bir hikaye. Şau an aylık 100 dolar sabit alıyorum digitalden.

Bu rakamlar için reklam mı verdiniz

vay arkadaş naptın sen :slight_smile:
zamanında bu tarz yerlerden affiliateden çok kazandım bunuda düşünmüştüm fakat parayı sadece site içi kullanım olarak biliyordum şimdi banada ilham verdin
bilindik bi firma tanıtım bi işe yaramıyor o zaman bende insanların buraya üye olması için bir amaç bi sektör bulup yabancı video makale yardırayım diyorum :slight_smile:
ödemeyi nasıl yapıyor ki?
edit: 6 bin dolar ve aylık 900 kazancı görünce yanlış anladım sanırım sadece para yatıranlar için ödeme yapıyor o da 100$ anladıgım kadarıyla.
para yatıranların ortalama istatistiği olsa ona göre girişebilirim sanırım gerçi her şekilde işe yarar
en kötü coin mining yapılır.

Son durumu atayım dedim bu ay ki. Aralıkta durum bu şekilde.

http://i1.imgcry.com/2014/12/23/son-affiliate-durumu.png

cryptosam , yanlışım varsa düzelt.

100 tane farklı kredi kartı ile 10 dolarlık vps aldık ref ile ( bin dolar gider )
100 tane ref aldığımız için paypala 2500 dolar geldi ay başı.

Diğer aylarda aynı şekilde devam ediyor mu bu? Yoksa yeniden satın almamız mı gerekiyor bir öncekini iptal edip ?

1 ay sadece. Her kişi için bir defa ödeme alıyorsun. 100 kişi için alırsan ay başında 2500 dolarını alırsın. :smiley:

anladım sağol :slight_smile:

Arkadaşlar iş sanıldığı gibi toz pembe değil :slight_smile: Sözleşmeyi kimse okumamış heralde.
Support Home | DigitalOcean Documentation

Diyorki:

When do I receive my account credit?
You will receive your account credits after your referral completes $25 of billing.

Türkçesi:
Sen paranı ancak üye yaptığın kişi 25 dolar bize verirse alırsın. diyor.

Yani adamların binlerce sunucusu var , bu tarz şeyleri düşünecek kadar uyanıklardır heralde :slight_smile:

Not: cryptosam hocam sende ilk entry editlersin milletin aklı direk çakallığa gidiyor heves edecekler ilk sayfada 2. sayfada hayalleri suya düşmesin :slight_smile:

O olayı muhtemelen yeni güncellediler. Panelde şu an farkettim bende.

Ben de görmüştüm onu evet. Ben üye olduğumda öyleydi :smiley:

Yanılmıyorsam mayıs ayından bu yana yeni kullanıcılar artık paypal hesaplarına para çekemiyor.

Hatta benim affiliate hesabını paypal ödemesinden krediye çevirmişler. Adamlarla kavga ettim. Sonra geri paypala çevirdiler :slight_smile:

Yeni hesaplarla ayrıca iddialı çalışmalar yapacak olan arkadaşlar olursa. WHM ile reseller olarak hosting satsın. İyi para kazandırır diye düşünüyorum.