Farkımız olmalı.
vBulletin hantal ve emin olun şundaki imkanları esnekliği vermiyor. Seosu vssi herşeyi içinde ki Dosyalar alanı kısmı oldukça gelişmiş ve işimizi ancak bu görecekti. Vbulletin bitti vbseo kapandı vs vs.
hayırlı olur inşallah
Hayırlı olsun inşallah güzel paralar kazanmamıza yardımcı olur amin ![]()
İnşallah ![]()
Hayırlı olsun
xen güzel seçim olmuş standart dışına çıkılmış.
Hayırlı olsun. Takipteyiz.
Delinin kuyuya attığı taş olacak ama ![]()
İletişim ayarlarında // Twitter adres kutucuğunda // _ (alttan tire)
serbest olmasına rağmen verdiği uyarı a-z, 0-9 arası ve _ dışında kararkter girmeyin gibi gibi birşeyler. Yani alttire serbest, sistem serbest olduğunu söylüyor, ancak kabul etmiyor. Özetle twitter adresimi giremedim
ohh be
Ayarlarda düzenleyeceğiz bunuda listeye ekledim.
Başta sana ve sonra da bizlere hayırlı olsun samet
E bir seo forumunda da ancak seo nicki alınabilirdi, o da bana kısmet oldu :)) Öncelikli olarak seo forumunun içerisinde seo kelimesinin geçmesi, doğru adım olmuş bence. Zira gözlemlerim bu ara anahtar kelime domain ayrılmazlığı daha çok önem kazanmış gibi.
yararlı bir forum olması dileği ile.. selamlar.
Seo sitesinin seo’su eksik ![]()
Allah utandırmasın Samet hocam, Başarılar sık kullananlara ekledim ![]()
Hayırlı olsun dostum umarım hepimiz için faydalı olur
Seo,web site/blog ve para kazanma üçlüsü olsun başka da bişey lazım değil bana:) hayırlı olsun herkes için..
Script te java yoğun olarak kullanılıyor, bilmiyorum şu özellik var mı, bildirim olduğunda facebook daki gibi title da yazsa güzel olur (2) şeklinde. Belki de vardır ,daha hiç bildirimim olmadı ![]()
XenForo bildirimleri ekranda belirtiyor.
http://i.imgur.com/pKnYQ4R.png
Ancak title’da gösteriyor mu? Hiç dikkat etmedim doğrusu.
Bu mesaj sayesinde öğrenirsin artık. ![]()
Edit: Bildirim geldiğinde sayfanın sağ üst köşesinde ve sayfada eğer aşağı kısımlarında iseniz ekrana bir bildirim kutusu geliyor. Bunun haricinde maalesef Title’da herhangi bir değişiklik olmuyor. ![]()
http://i.imgur.com/dWp2oPg.png
Mobil den girince logo xenforo oluyor
birde ana sayfada yeni mesaj yazılan konular filan görülmeli tek tek kategorilere girip yeni ne var diye bakmak uzun iş.. son cevap yazılan ve son açılan konular ana sayfanın en üstünde görülebilir.
Mobilden foruma girildiğinde logo yerinde xenForo nun logosu görünüyor.
Logo olayı bendede aynı. Kontrol edeceğim onu.
Su an mobilden giriyorum bir sorun yok.