Gmail phone verified and unverified

Hello friends,

What kind of problems arise when creating a Gmail account with or without phone verification?

For example, I want to open a Gmail account and set up Blogger; will there be a problem if it is not mobile phone verified?

Benim bir kac tane var sorun olmuyor da onaylı yapsan ne zararın olacak ki?

bence google mail adresinin doğrulanmasına, profilin doluluğuna ve kullanım sıklığını ele alabilir. 1-2 yerde eski sağlam gmaillere (webmasters tools’tan bahsediyorum) alınan sitelerin cezalardan kolay çıktığını okumuştum.

telefon onaysız olsada benım yapamadıgım hıc bır ıs yok ( adsense ve adwords test etmedım) blogger açmak, google plus paylaşımları v.s. tum ıslerı yapabılıyorum

onaysız olmasının illa bir riski vardır benim gerçek hesabım tüm onaylanmaları yapılmış şekilde mesela, ama diğer kullandığım hesaplar onaysız bu güne kadar bişey olmadı bi tanesi kapanmıştı sadece

Youtube’den örnek vermek gerekirse, videolara resim ekliyemezsin , 15dk’dan fazla video yüklüyemezsin ve kanalı adsenseye bağlıyamazsın. sanırım bunlar dışında herşeyi sınırsız yapabilirsin , kurtarma e-posta olarak msn weya hotmail vs. gibi bi mail bağlasan şifre unutma durumlarında senin yararına olucaktır.