Vuuuuuuuuuuuuuuu tuttum bunu. Seosyal etkinliklerimiz ![]()
En altta Forum Hakkında ana kategorisi altına mı ekleyelim? Yani tüm etkinlik, buluşma işlemleri tek yerden olmuş olur. Sizin ne görüşler?
Vuuuuuuuuuuuuuuu tuttum bunu. Seosyal etkinliklerimiz ![]()
En altta Forum Hakkında ana kategorisi altına mı ekleyelim? Yani tüm etkinlik, buluşma işlemleri tek yerden olmuş olur. Sizin ne görüşler?
Mantıklı hocam, yeni bir başlık açmaya gerek yok uzamasın forum gereksiz yere
.
Topluluk - Cryptosam Community
Yeni kategorimiz vatana millete hayırlı olsun ![]()
Harika bir konu acmıssın samet pasam dusuncene saglık .=) illerde yapılcak olana Bursadayım ben - İzmirede geliriz artık musait olursak.
Ben soyle birsey dusundum .
1- Hangousts veya skype’den toplam katılımcı sayısına gore 1,2 gune bolunerek gunde 2 konusma misal konusmalar 10’ar kişilik gerceklessın tum katılımcıların bır bırını tanıması ve fıkır danısması acısından 1gun ki iki gurup ıkıncı gun karma olucak seklınde konusmayı baslatan tarafından dagıtılsın boylelikle herkesle fikir danısılmıs olur , @monolog 'un dedıgımı gıbı konu onceden belırlenıp hazırlanılıpda gelındımıde’tadından yenmez son olarak bir arkadas toplantıda cıkan fıkırlerı ve bılgılerı not edıp toplantı sonrası bize bir makale’de yazarsa altın madedıne ılk kazmayı vurmus oluruz.Benım gorusum bu. . =)
Konuya geç kalmışım ama bence de toplanmak oturup bi çay içmek vs daha mantıklı ve samimi. Ama telefonlar ve pc ler olmasın mümkünse. Kimse kafayı kaldırmaz sonra ordan. 1 kişide olur pc ordan bakarız ![]()
Çay candır, gerisi heyecan dostlar. Et ete değsin. ![]()
çok faydalı olacağına göre bence herkesin gelebileceği ortak bir noktada canlı kanlı bi buluşma olabilir fazlasıyla faydalı olur hatta
xenforo için şöyle bir chat eklentisi var belki denenebilir TaigaChat Pro
şehirler uyuşmayabilir o 2. seçenek olmalı bence en iyisi skype toplantıları vb.
Bunun fiyatına baktım bilmemkaç ingiliz sterlini imiş. Şu aşamada aşar bizi ![]()
Su 2 madde cok iyiymis.
Aslen semaveri kapıp dağa bayıra vurup yakıp semaveri toplu piknik yapmak var da. Onuda bahara yaparız inş. Hele bir ilk buluşmamızı ayarlayalım. Önce bir online buluşma düzenleyelim. Sonra bir ilde toplu buluşma olur. Sonrası gelir zaten.
Çok Yerinde En Azından Birşeyler Yaparken Çok İyi olur muhappette döner bi yandan işle uğraşırken arka planda düşünsenize seo muhappetlei duymak bilinçaltımızı bile seo’ya yönlendirir
Toplu konferans gibi inşallah hayata geçer ![]()
izmir organizasyonu öncelikli olarak yapılması gerekli ![]()
Hangouts buluşmaları olabilir.
''2. İllerde öyle 5 yıldızlı otellerde 300 eurolara toplantılar değilde, kahvehanelerde yada çayın bardağının 1 tl yi geçmediği yerlerde, icabında deniz kenarında çay ve simit ile SEO buluşmaları yapsak sizce nasıl olur? ‘’ iki numara çok hoşuma gitti ![]()
Hangouts seems to be at capacity. I have 3 suggestions right now.
What you say makes sense, sir. If 30 people give 3 TL each, we can handle it; there is no need for 90 people.
Yani kimse 1,3,tlden olmez sonucda kendimizin kullanacagı bir sistem kuruyoruz.Veremeyenın canı sagolsun denılsın chat modulu alınsın.=)whatsap gurubu guzel olur , kullanmayan arklar ıcın hangoust ve canlı yayında ayrı bır heycan olacagını dusunuyorum.=).
pendikte normal çay 50 kuruş meyve cayı 75 kuruş ama toplu gitcegimiz için konusurz 40-45 kurustan cayı alırız. editörüm ben ![]()