For Those Asking How to Earn from Women's Sites

Ukalalık olarak lütfen anlaşılmasın fakat evet ben kadın sitesinden çok kazanıyorum. Sadece imzam da ki sitemden aylık kazancım 3 asgari aylık maaşı geçmektedir. Fakat her kadın sitesi çok kazanıyor diye bir şey yok. Benim bahsettiğim sitem resimler alıntı fakat konu anlatımları sitedeki tüm makaleler tarafımdan özgün olarak yazılıyor. Ayrıca sitem her zaman güncel ve günde tekil 18-20 bin arası hite sahip.Sizin dediğiniz gibi İngilizce veya farklı dillerde siteler de elbetteki çok kazandırıyor çünkü ben kazancımın neredeyse yarısına yakınını yabancı ülkelerden giren ziyaretçilerden kazanıyorum. Sabır,Özgün ve Güncellik emin olun kazandırıyor çok Şükür.

Unutmuşum :smiley: Kazanmak göreceli kavramdır. Sizin 20bin hitle 3 asgari maaş kazanmanız benim gözümde kazanç değil açıkcası. O hitin çeyreğinin çeyreği ile kazanırsın ingilizcede.
Ama sitenizi beğendim. Özellikle reklam yerleşimleriniz tema ile çok uyumlu. TO yüksek olur.
Bol kazançlar :slight_smile:

çok güzel bir yazı olmus teşekkürler

yeni açtığım dekorasyon sitem için yazıdan öğretiler aldım ve uygulayacağım Teşekkürler :slight_smile:

Rahatça Ukalalık olarak anlaşılabilir.(izin var) Arkadaşım 41 yaşında bir kadın kendince ailesinin geçimine katkı sağlamak maksadıyla ilerlediği bir yolda diyorsun ki; Ben o kazanca kazanç demem. Sen kendi sitelerinden çok fazla kazanıyorsan foruma 1000 TL bağış yap, madem öyle büyük paraların adamısın. Bir kaç konuda yorumlarını okudum hiç mütevazi bir insan değilsin. İnsanların ellerinden gelenlerle dalga geçmeyi kendine meslek edinmişsin. Nazarcam şuan yayınladığı sitenin ingilizcesini yapabilmesi için gerçekten iyi bir ingilizce dil bilgisine sahip olması gerek, çünkü her konusu en az 300-500 kelime içeren makalelerden oluşuyor. Kaldı ki şimdi de gidip 1500/2000 TL ingilizce öğrenmek için harcaması lazım iyi bir kurs alması lazım. Sen böyle küçük gördüğün insanlara donate yap kimse sıkıntıya girmesin.

Esefle kınıyorum.

Yararlı bulduğum çoğu platforma bağış yapmışımdır emin olabilirsin. Bu forum ve üyeleri için de neden olmasın? Tabii hakettikleri sürece.
Ayrıca İngilizce site açmak için öyle çok üst düzey bir İngilizce gerekmez.
Şurayı yakından takip edersen; http://www.nichefrm.com/ İngilizce 'den 1 gram anlamayıp makale yazdırıp kazananlar var. Ben sırf insanlar daha çok kazansın diye İngilizce 'yi öneriyorum.
Ama elindeki ile yetinen yetinebilir sözüm yok. Ben isterim ki herkes daha fazla kazansın. Bağış almak yerine kendi paralarını kazansınlar. Her türlü teknik desteği ücretsiz karşılayacağıma da söz veriyorum.
Balık vermek yerine, balık tutmayı öğrenmek isteyen herkese yardımcı olurum.
Tekrar söylüyorum, İngilizce site kurun, tema hazırlayın ve 50 adet İngilizce makale yazdırın. Sonrasında ne yapmanız gerektiği konusunda bana danışın. İngilizce makaleyi de nerden yazdırabilirim derseniz onuda söylerim.
Kimseden 5 kuruş istemeden ilk etaplarda günlük 400 - 500 hitle $7- $8 dolar kazanmanın yolunu gösterebilirim.
Hala ukalalık olarak görüyorsan seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum.

Sizin sözleriniz ukalalık olmayabilir ama yazım tarzınızla bunu yansıtmışsınız asıl amacınız bu olmasa da O yüzden tepki alıyorsunuz.
Nazarcam benim 6 yıllık arkadaşımdır. Kücüçük çocuklarıyla uğraşmasınız yanı sıra evine ekmek getirmek için geceleri sabahlara kadar uyumadan araştırıp sitesine yazı yazan, gelirin yanı sıra yazılarımla insanlara nasıl faydam dokunur diye düşünen birisidir. Ben ve nazarcam ilkokul mezunu insanlar olarak türkçe sitelerle uğraşmak zorundayız. İngilizce sitelerle çok kazanılabildiğini bizde biliyoruz ama 40 yaşından sonra ingilizce öğrenmek o kadar da kolay olmasa gerek. Bizde balık tutmayı istiyoruz ama 50 adet makale yazdırmakta kolay. hatta ben hiç ücret ödemeden bir yakınıma yazdırabiliriz ingilizce yazılar. tabi seo açısından bu işlerden anlamayan birinin yazdığı yazılar ne kadar iş görür orasını bilemiyorum.
Siz bu konuda faydalı olmak adına forumda konu açsanız da, hem biz hem de diğer üyeler faydalansa güzel olur. Türkçe sitelerle zaten işimiz gittikçe zorlaşıyor.

Forumda bu konu üzerinde konu açmama gerek yok ki. Zaten hali hazırda, benim bile incelediğim çok konu var. İsterseniz bunların adresini atabilirim.
Amaç İngilizce > Niche kazanmak. O yüzden teorik derslerin internette bolca olduğunu var sayarsak, pratikte sorunları olanlara teknik desteği sağlayacağımı söylüyorum bende.
İngilizce bildiğiniz kadarda zor değil. İnanın yararlı birşey paylaştığınızda yüzlerce backlink sizi bekliyor olacak. Hiçbir SEO tecrübeniz olmasa bile. Çünkü yabancılar beğendikleri şeyleri fazlasıyla önemsiyorlar.
Backlink veriyor, sayfasında paylaşıyor, hatta bağış bile yapıyorlar :slight_smile: Bu durumda on page SEO tamamlandığı gibi off page SEO da tamamlanmış oluyor :slight_smile:
On page konusunda sıkıntınız olursa yine ben buradayım. Yardım için elimden geleni yaparım ve inanın bu özelliğimde İngilizce sektörüne girdiğimde başladı. Yani insanlara yardım etmeyi yabancılardan öğrendim.

Eyvallah, bana bir fikir söyle yapayım bi tane ingilizce site?

Tabi haklısınız yabancı ülkelerden girişlerde To ve Tbm çok yüksek oluyor çok az hitle bu kazancık çok daha fazla kazanabilirler. Fakat bunun için sağlam bir yabancı dilimiz olmalı yoksa Google çeviri ile bir yere kadar. Ayrıca sitemi beğenmenize çok sevindim Reklamların dediğiniz gibi bu şekilde olunca to ve tbm yüksek olduğu gibi tıklanması da çok oluyor fakat yazı sayfasının en altındaki 300-600 uyumsuz fakat onun da tıkı çok,Bol kazançlar size de teşekkürler

Desteğiniz için teşekkürler ben Arkadaşın üslubunun böyle olduğunu düşünerek yaşım gereği olgunlukla karşılayarak iyi niyetli olduğu kanaatini getirdim. Tabi ki burada hata bende de var sebebine gelince aslında kazancımı yazmamalıydım sanki hava atarmışım gibi bir imaj oluşturdum. Fakat benim niyetim onca emek veripte kazanamayacağını düşünen arkadaşlara umutlarını kesmemeleri için yol göstermekti. Benimde bir İngilizce sitem var siteye 4 sayfa ekledim öyle bıraktım aylarca dokunmadım ve Goglle çeviri ile yazıları İngilizce olarak çevirmeme rağmen 1 ayda 70 kişi girmiş şaşırdım belki siteyi geliştirebilir ve bildiğim kadar İngilizce ve çeviri ile şansımı deneyebilirim. Nezaketiniz ve beyfendiliğiniz için çok teşekkür ederim.

gunesn
Sizin sözleriniz ukalalık olmayabilir ama yazım tarzınızla bunu yansıtmışsınız asıl amacınız bu olmasa da O yüzden tepki alıyorsunuz.
Nazarcam benim 6 yıllık arkadaşımdır. Kücüçük çocuklarıyla uğraşmasınız yanı sıra evine ekmek getirmek için geceleri sabahlara kadar uyumadan araştırıp sitesine yazı yazan, gelirin yanı sıra yazılarımla insanlara nasıl faydam dokunur diye düşünen birisidir. Ben ve nazarcam ilkokul mezunu insanlar olarak türkçe sitelerle uğraşmak zorundayız. İngilizce sitelerle çok kazanılabildiğini bizde biliyoruz ama 40 yaşından sonra ingilizce öğrenmek o kadar da kolay olmasa gerek. Bizde balık tutmayı istiyoruz ama 50 adet makale yazdırmakta kolay. hatta ben hiç ücret ödemeden bir yakınıma yazdırabiliriz ingilizce yazılar. tabi seo açısından bu işlerden anlamayan birinin yazdığı yazılar ne kadar iş görür orasını bilemiyorum.
Siz bu konuda faydalı olmak adına forumda konu açsanız da, hem biz hem de diğer üyeler faydalansa güzel olur. Türkçe sitelerle zaten işimiz gittikçe zorlaşıyor.

Sevgili can Aradaşım sen emeklerimi ve çabalarımı çok yakinen bildiğin için her zaman ki gibi yanımda olmuşsun çok teşekkürler senin tavsiyen ile üye olduğum bu forumda Arkadaşlar ile çok güzel fikir alışverişleri yaparak birbirimize faydalı olacağımızı düşünüyorum sağol Dostum

Makaleniz gerçekten yararlı bilgilerle dolu kendi alanım olamamasına rağmen ilgiyle okudum, teşekkürler

I have been opening fashion websites for years. Really, most of our thoughts are the same. Great observations.

Sir, nice and detailed article. There are good things inside for those who want to buy it. I won’t pass by without thanking you.

I think men shouldn’t get involved with a women’s site :slight_smile: After all, I don’t think one can write from a woman’s perspective constantly. I did it for a year too, and after a while, I got bored and had to sell it.

It is difficult for a man to sustain continuity in this field alone unless he has a special talent for writing. However, it would be good if he could arrange for a few women to write regularly.