We started the wedding candy business :)

Çok teşekkür ederim.Ocak 10-15 gibi siteyi falan açıyorum.Size de hemen bir yazı yollayım.Bu konuda hanımın çok desteğe ihtiyacı olcak :slight_smile:

Hayırlısı olsun siz yollayınca yayınlarım:)

Ben de ürünler ve fiyatlarını alayım :smiley: az sayıda özel nikah şekeri düşünüyoruz biz sadece ailelere birkaç tane şeklinde :slight_smile: İndirime geçerse ben de tanıtım yazınızı yayınlarım :smiley:

Miktar ne düşünüyon :slight_smile:

15-20’yi çok geçmeyecek şekilde birşey düşünüyoruz :slight_smile:

Üst menüdeki font biraz daha kibar bir fontla değiştirilebilir bence. Sayfaya girer girmez gözüme o çarptı :slight_smile:

Guys, I changed the design :slight_smile: e-commerce doesn’t work in WordPress. I switched to PrestaShop, it’s also very good for SEO. I recommend it to you too. But take a look, let’s see what’s missing and fix it :slight_smile:

Güzel olmuş site, hazırlayıp açınca bilgi verirsiniz :).

İnşallah hocam şuan oturtmaya çalışıyorum.Piyasaya bir girsem sadece bu işle uğraşcam :smiley: Baktım güzel para var sadece kendi işime yönelcem :smiley:

Sitenin haricinde instagrama da yönelmenizi öneririm. Benim nişanımda dağıttığımız lavanta şişeciklerini nişanlım instagram üzerinden beğenip sipariş ettirmişti. Evlilik çağındaki genç bayanların hemen hepsinde birer akıllı telefon var artık. Kitleden faydalanmak lazım.

Exactly, we will use all social networks actively… Facebook, Twitter, Instagram, etc. Our current accounts are at the bottom of our site, those who want to can follow :slight_smile: