If

Sorun şu kaynak olarak sosyal medya hesaplarında paylaşır bunu devamlı yapmak yorucu olacaktır şimdi sosyal medya olayına girdiniz iyi hoşta zor olur o solim herkes hergün müsait olamayabilir.

En temizi temiz sitesi olanlar yada güvendiği laçkalaşmamış sitelerden çapraz tanıtımlar ile destekleyebilir birbirini bende varım.

Oda olur ama biz kalıcılıktan bahsediyoruz.Ve seo zordur zoru başarmak zaman ister.Hedefini tutturmak isteyen herkes zora katlanacaktır.Yoksa tanıtımla bitse iş veririm 1000 tl bütçe full sağlam tanıtım alırım.Zaman link almaktan ziyade link çeşitliliğine gitme zamanıdır.

Sosyal işleride yaptırırsın ücretle fakat burda hergün sosyal paylaşım yapamayanlarda cok olacaktır eyupoglu kardeşim her ikiside olur ama tanıtımın hertürlüsü farklılıgı getirir.

Katılan arkadaşlar sektörlerini yazsınlar lütfen.

skype ekledim kul adım : seokriter

Kuracaksak kuralım artık bir grup.

Kabul ettim hocam 8 kişi daha gelsin görüşelim kuralım bence.Ben hazırım.

Hocam listeyi sen topla o zaman en son tüm listedekilere adresleri dağıtırsın.

Gruba katılmak isteyen 8 kişi daha eyupoglu na skype adreslerini gönderirse hemen başlayalım.

Bende katilabilirim sadece yapmam gerekenleri soylemeniz yeterli :wink: eyupoglu na mesaj attim bilgi :slight_smile:

aynen hocam bende katilirim , haber verin yeter

bende katılmasına katılayımda öyle yüksek site veya sayfalarım yok ne yazıkki, 2 facebook sayfam 7k ve 14 k 2 de web sitem var biri yapım aşamasında diğeri ise 20-40 hit :slight_smile:

ben de katılıyorum detayları en sonda lider bir arkadaş konu acıp paylassın katılmak isteyen o konuya ismini yazsın.

Ben de katılabilirim.

Beni de yazın arkadaşlar. İmzamdaki siteyle katılacağım etkinliğe.