Changing images directly means hits

Bir fotoğrafın/resimin üzerine kendi logomuzu veya sitemizin adını ekleme muhabbetine ingilizcede watermark deniyor. Wordpress kullananlarda bunun için eklentiler mevcut. Ben bir blogumda **Watermark RELOADED **diye bir eklenti kullanmıştım ve iş görmüştü. Her yüklediğiniz görsele watermark (ya da türkçeye filigran/damga olarak çevirlebilir) yani damganızı otomatik olarak ekliyor ve ekstra bir zahmetten kurtarıyor.

Kesinlikle fyadasını görürsün üstad. Şimdi bir de yeni arayüze geçiyorlar **BETA **sürümde şuan. Bomba gibi

Resmin renkleri ile oynayın, üzerine logo koyun. Mutlaka belirgin farklılıklar yaratmalısınız. Ben şahsen çok fazla hit alıyorum bu bağlamda

elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

hocam gerçekten çok zekice ve yararlı bir paylaşım, google amcanın bunu yiyeceğini düşünmüyorum ama meğer yiyormuş :slight_smile:

Teşekkürler bu güzel bilgi için hocam

Bazı kategorilerde makalelerden çok resim önemli ve hit kaynağı. Paylaşım için teşekkürler.

http://i.imgur.com/UzHx3j0.jpg

İşte bu! Teşekkürler, bir kaç deneme yapayım.

Yalnız konudaki program ile yapmadım.
*Renkler ile oyna
*yeniden boyutlandır
*çerçeve at
*takıl kafana göre işte

Kesinlikle arkadaşlar. Mümkün olabilecek en fazla değişikliği yapmalısınız. Emek olmadan yemek olmaz, biraz zaman harcayacaksınız ama sonucu olumlu olacak :slight_smile:

Eline sağlık bilmeyenlerin işine yarayacaktır

Konudaki programdan kastın bu ise ;

Web site : http://www.fotor.com
Programı indirme adresi : Fotor_v2.0.2_Setup.exe — Яндекс Диск

Bununla söylediklerinin hepsi yapılıyor.

bazı fotoğrafları yemiyor hınzır.

Yaptığını biliyorum. “Yalnız konudaki program ile yapamazsın.” demedim ki. “Yapmadım” dedim. :smiley:

Sadece logo ekleyerek veya ters çevirerek tüm resimlerde istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Bunlara ek olarak resimin renk ayarlarıyla oynayıp çeşitli efektler vererek veya görselin formatını bozmayacak uyumlu bir çerçeve ekleyerek sonuca kesinlikle ulaşabilirsiniz. :wink:

Paylaşım için teşekkürler, resimlere toplu olarak rotate ve benzeri işlemleri yapmak için “BatchPhoto EnterPrise” programı işinizi görücektir. Az önce denedim sonuç “Bu görsellin başka boyutu bulunamadı.” Umarım faydası olur..

Simetrik fotoğraflarda yemez biraz daha müdahale etmek lazım.

Çevrimiçi fotoğraf işleme yerine photoshop v.b tercih etmek gerek. Ben acil ve hızlıca yapmak istediğim işlemler için. PhotoFiltre Studio x kullanıyorum. Ücretsiz sürümü mevcut. Pek çok şeyi yapabiliyorsunuz.

Değişik bir yöntem sunulmuş. Tebrikler