Should there be Trading & E-commerce on our site?

Bu 3 ü hariç olmayacak ise olabilir.

@kubilay029

Abi buraya ne gerek var, gidersin x foruma bakar alırsın zaten ticaretin babası oralarda dönüyor sonuçta. Adamların referansı oluyor yorumları oluyor burayı karıştırıp içine etme potansiyeli yaratmaya ne lüzum var?

Bence ihtiyaç olduğu için kurallara uyulara bu çalılma yapılmalıdır

Ticaretin babası dönüyorda ne kadar faydalı dönüyor bu olay kardeşim?

Arkadaşlar 3 kategoriyi belirttim olmasın diye belirten kişiler bu 3 kategoride sıkı bir denetim ile olsun diyenler el kaldırsın:D

hayır olmasın. Yardımlaşma ruhunu öldürür diye düşünmekteyim.

@kubilay029

Yazdım orada işte adamların yorumu zartı zurtu oluyor. Burası o işe girerse ne kadar güvenli olacağını zannediyorsun ki? Onu çözemedim.

@cryptosam

Aga sıkı denetim olursa bu 3 ü iyidir.

Amacımız farklılık yaratmaksa bence bu işin ticaretini yapan yerler fazlasıyla zaten var. Bence gerek yok.
Düzenleme: Eğer uygulanışı ve denetimi açısından cidden sıkı olacaksa o zaman düşünülebilir.

Hocam sadece 3 kategori olacak. 3 kategoride sıkı denetim ile olacak.
makale alımı ve satımı
domain alım ve satımı
site alımı ve satımı
Farklı hiçbir kategoride satış alım vs olmayacak. Bunada olumsuzmu yorumunuz?

@eyupoglu @specialite sizlerede soruyorum bu soruyu?

Bence hiç gerek yok

Ben olumlu bakıyorum

Abi atıyorum adam makele yazamıyorsa o konu hakkında yeteneği yoksa hangi bilgi paylaşımı ona faydalı bir makale yazdırabilir? Alım satım olmasa hanği birimiz birisi için oturup 200 kelime makale yazacağız ki?

Kesinlikle olmamasi gerekir, isin icine para girdigi zaman kimse paylasim yapmak istemez..

şimdi şöyleki:
Birisi oraya konu açacak ve satış yapmaya çalışacak sorun burada değil. Sorun zaman içerisinde oluşturacağı algıda. 3 konuda olsa böyle ticaret algısı oluşacaktır. Sonra chatte odama gel orada konuşuruz diyip paket satmaya çalışmalar, hatta genel chatte dahi böyle yaklaşımlar görürüz.

chatler takip edilmiyor mu?

Kurallara uymayan arkadaşlara gereken yapılır zaten

Okeydir. Genel olarak mantıken işin içine para dökersek yardımlaşma, site amacı çığrından çıkabilir. Kullanıcı sayısı arttıkça takibide oldukça zorlaşacaktır. Bu nedenle şuan için ticari işlemlere kapalı olması daha mantıklı diyerek anketteki oy çokluğuna da istinaden konuyu kapatıyoruz.