Advertise your website for free

A form of advertising I recently learned about: first, we are doing our advertisement on Onedio. For friends who don’t know, Onedio is a Turkish-based social media site. The site, which claims to have 10 million unique visitors monthly, allows you to advertise your site for free. You can do this service both paid and free; I will explain the free one first, then the paid one.

Free

You enter the site and sign up. You use your site’s name and URL, put your logo as the profile picture, and do the same for the cover photo. Then you connect your Facebook and Twitter accounts. After that, you add content from the “add content” section. We add content completely related to your site; for example, if it is food, we prepare content like “the 10 fastest meals to make.” I will give examples below. Personally, since I have a game and gamer community site, after activating my site 100%, I will add content like “10 Popular Games Coming Out” and provide my site as the source for the descriptions of each game. I expect good traffic individually. As I said, I haven’t tried it yet, but I think it will bring good traffic out of nothing. However, for it to appear on the homepage, the editors need to like and approve it; otherwise, it doesn’t do much good.

Well, are you sure they will allow such a thing: CLICK THEN

You can check out example profile contents; the guy wrote everything inside and more to show his site.

Paid

I don’t want to write too much about the paid option because they want 15,000 TL for 100,000 impressions, which is beyond us. I wanted to give an example for that too, and additionally, on that one, there is a button to like your Facebook page on the right. They share it on their own Twitter and Facebook pages, and they also put your news at the very bottom of other news with a “check this out too” text.

Example, you don’t have to look :smiley:

Bilgilendirme için teşekkürler. Yazı paylaşmadan profil adresinde bile link olması seo adına katkı sağlayacaktır.

bilgilendirme için teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim.

Yarın bende denicem bakalım sonucu buraya yazarım :slight_smile:

Ücretli çok pahalıymış.

film sitemi deniyeceğim şu şu filmler diye paylaşcam bakalım sonuç nasıl olacak teşekkürler, bu arada 15 000 tl ye 100 000 gösterim çok az o paraya adwords ve facebooktan reklam aldığınızı düşünün

Ben 15 tl sandım ilk seferde ne sevinmiştim gerçekten saçmalık ama genelde türkcell pegasus gibi büyük firmalar vemiş bizi aşar yani bugün yapıcaktım deniyemedim bende yarın yakında çıkacak 10 oyun diye haber açıcam bu arada yeni bir şey öğrendim beğendikerini editörler düzenliyormuş ardından 900 bin beğenili facebook sayfalarında paylaşıyorlarmış anladığım kadarıyla çünkü facebook sayfalarında paylaşılanların içine girdim paylaşam onedio üyesi editör tarafından düzenlenmiştir yazıyordu 6 bin kişi o sayfayı facebook profilinde paylaştı bize öyle bir şey denk gelse varya çok efsane olur :smiley:

hocam editörler düzenliyorsa bizim linkimizi kaldırmasınlar öyle bir şey yaparlar mı uğraşmayalım boşuna

Valaha hocam bilmiyorum onedio üyesi reklam amaçlı eklememişlerdi ama yinede en alta kaynak bölümde farklı siteler vardı birde sitenin kendi anasayfasında var öyle bizimki gibi ekleyenler bazen denk geliyorum

Yada hocam yarın ben yapıcam duruma göre size geri bildirim yapıcam özellikle size bakalım ne olucak ziyaretçiler dahil analytics sonuçlarını direk atıcam 2 3 günlük tam olarak farkıda yazıcam buraya bekleyin isterseniz 2 3 gün

15.000 yaptıgım işten kazanmıyorum ki onlara vereyim alla alla :smiley:

İçerikleri editörler düzenliyor ve reklam içeren öğeleriniz siliniyor diye hatırlıyorum… Sırf bu yüzden onedio paylaşımlarını bırakmıştım.

Ben Hergun telden uygulamasını kullanırım en alttakı link dıkkatımı cekmemıstı, geneli t24.com.tr diye bir siteye gidiyor. deneyin eger hit gelirse yazarız bır kenera.

Beyler haberi açmış bulunmaktayım gelişmeleri sizinle paylaşacağım. HABER

1.Şuan sadece benim profilim de görünüyor editör onayı bekliyor.

Hocam yazı güzel olmuş sitenin linklerini bolca kullanmışsınız umarım yayınlarlar arıza çıkartmazlar siteyi çok kullanmışsınız diye

Yazi guzel icerik bol yayinlarlar ama bitdahaki yazi isinde yapmaya bilirler.

Şuan konuyu biraz daha güncelledim 7 oyundu 10 oyun yaptım başlığını da değiştirdim daha güzel oldu bakalım ne yapacaklar bu arada her yere yazmak zorunda kaldım neden derseniz haberi eklerken kendisi soruyor başlık url si resim url si diye boşta bırakılıyor ama bırakmadım :smiley:

2.Yaklaşık 4 saat sonra editör kontrolünden geçti sadece başlığı düzenlendi.Şuan sadece haberi açtığım kategoride görünüyor.Bir kaç dakika içinde ilk onedio takipçi yorumu geldi.

Bakalım ne yapacaklar haberime güveniyorum anasayfayı hakediyor :smiley:

anasayfaya çıkmasa bile bu haliyle yayınlamışlar çok iyi bir şey bence, bende hemen bir yazı gönderiyorum

Aynen hocam yarın ziyaretçi sayısını da sizinle paylaşıcam anasayfaya çıkmadı ama oyun kategorisinde görünüyor seo açısından işe yaracaktır umarım :smiley:

Not 4 kişi facebook profilinde veya twiter profilinde paylaşmış