Wicked article creator ilk izlenimler

teşekkürler videoyu 4 gözle bekliyorum.

1 Beğeni

gelen bilgilerle Support : wac systems adresine giriş yapamıyorum, http://customer.jvzoo.com adresine girdiğimde de herhangi bir download linki yok.

Sağolasın hocam .
Birçoğunu uyguluyordum. Yalnız anahtar kelime girme olayını yapamadım :frowning: inaşllah videoda anlarım artık :slight_smile:

istersen özelden bir ekran görüntüsü yolla

tamam şimdi download linki gördüm ve indirdim…

Aynı anda benim win7 güncelleme yapıyormuş, o yüzden makine çok ağırlaşmış 20 tane pencerede açık olunca.

Yeni soru, bunların birde Wicked Social Bookmarker var, bu programı kullanan varmı ve kullanırsak filitreye girermiyiz?

Headinglerden bahsediyorsanız evet. Normalde orası biraz karışık. Yazıdaki varyasyonu herkes yapabilirsin diye anlattım ancak ben heading ayarlamamı farklı bir şekilde yapıyorum. O da farklı bir program ile oluyor veya Scrapebox kullanarak uzun kuyruk kelimeleri çekiyorum.

Amaç; uzun kuyruklu kelimeleri kullanarak yazı ile ilişkili başlıklar oluşturmak

Önce bir site kurun :slight_smile: Backlink işi sonranın işi :slight_smile:

2 Beğeni

merhaba arkadaşlar, bugün ilginç bir yorum daha aldım. Yazdığım konu ile ilgili bir arkadaş yorum yaptı. Yorumu yapan arkadaş konu hakkında eğitim düzenliyoruz, sizleri de aramızda görmek isteriz diye not düştü.

Çok güzel yazmışım dedim kendi kendime :slight_smile:

Bir de infografi konusunu otomatize edersem tadından yenmez :smiley:

1 Beğeni

Infografi konusunda Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Dikey bir formatta, belirli bir şablonunuz olsun PSD formatında. Her yeni info grafide arka gradient rengini değiştirin ve yazıları değişin. Öyle daha iyi olacaktır.

Bu arada benim yapmış olduğum örnek bir sitenin index sayısı 200 e çıktı. SHOW MUST GO ON :slight_smile:

Kontent machine ile kıyaslarsak hangisini önerirsiniz, neden ? Teşekkürler.

Kontent Machine mi yoksa WAC mı derseniz, ben şu anki güncellemeleri ile WAC derim. Hem daha ucuz.

WAC’ın geniş bir veri tabanı var. Hem de scrape yapabiliyor. Kontent Machine’in son durumunu şu anda bilmiyorum ama fiyatı yüksek olduğu için bilmekte istemiyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkürler.

Çözünürlük biraz düşük ancak videolu anlatım eklenmiştir TIKLAYIN

2 Beğeni

WAC’ı bende mtasdemir arkadaşımızın paylaşımından sonra almıştım denemeye çalıştığımda biraz bilgisayarım kasılmıştı o yüzden çok deneme yapamadım. Birde programın içindeki kavramlara yabancıyım ne yaparak ne elde ederim pek bilmiyorum. http://www.nicherehberi.com/wicked-article-creator/ bu adresteki tanıtımı okuyacağım.

Benim asıl sormak istediğim bu programla Türkçe spinner yapabilir miyim ? ve bu efektif olur mu ?

WAC da Turkce destek mevcut degildir.