My New Domains

Hello friends

Today I bought two domains. I don’t plan to use the domains; I will sell them if a buyer turns up. I am curious about your good/bad thoughts regarding the domains.

igogo (dot)org
dietnow (dot)org

Thanks in advance to friends who leave a comment

hocam dietli olan bence tırt ama igogo ile onedio tarzında sosyal bir mecra yaratılabilir kanaatindeyim.Hayırlı olsun sizin için

Yorum için teşekkürler hocam

Hayirli olsun hocam

diet now iyiymiş anlamı var şimdi diyete başlayın gibi, yüksek bi arama hacminede sahip iyi değerlendirin bence

Çok teşekkürler hocam

Bende öyle düşündüm belirli bir kitleye hitap ediyor. Ben değerlendirmeyi düşünmüyorum godady de açık arttırmaya koydum değerlendirmeyi düşünenler için :slight_smile:

diet now gayet güzel bir domain hocam hayırlı olsun

Saolun teşekkürler hocam

hocam godady de domanine nasıl tepkiler geliyor beni bilgilendirirseniz sevinirim, bendede bi domain var güvendiğim proje yapamazsam satıcam da hiç satmadım godadyde merak ediyorum nasıl oluyor diye

Tabiki bilgilendiririm hocam. Bende ilk defa satışa koydum 4-5 $ ödedim kayıt oldum. Şimdilik bekliyorum hocam bakalım neler olcak bende merak ediyorum :slight_smile:
ben size yazarım hocam

Dietnow iyiymiş , diet ile ilgili satış ortaklığı ürünler ,kitaplar vs. üzerine site açılabilir, diğer domain hakkında fikrim yok.

saol hocam gelişmeleri bekliyorum

amazon veya clickbank satış ortaklığıyla birseyler yapılabilir doğru diyorsunuz hocam.
Yorum için teşekkürler hocam

tamamdır hocam

igogo projelendirilebilir, akılda kalıcı bir alan adı

Aynen öyle hocam hatta birçok uzantısı dolu. Yorum için teşekkürler hocam

Adam akıllı projelendirmezsen ikisinden de birşey olmaz bence

Ben projelendirmeyi düşünmüyorum benim amacım 3-5 lira kar etmek.

Yorum için teşekkürler