I thought it would be good to compile the advertising systems we have used as alternatives to AdSense under a single title. The ad sites I use on sites where I cannot use AdSense are in the section below.
H12 Media:http://www.h12-media.com/
Payments are made every 5 dollars. Click rates are low but worth trying. There are also pop-up style ad models. I am actively using it on one of my sites.
If you use different companies, you can mention them under the topic, friends. This way we will have a general list. It would make for a nicer topic if those adding to it also wrote their experiences, prices, etc.
chitika kullandım bir sitemde adsense ban yiyince menü şeklinde reklamları var ilk bir kaç gün çok iyiydi geçersiz tıklamadan hesabı banladılar daha sonra yeni bir hesap açtım sadece bir tane reklam ekledim ama onunda çok da bir getirisi olmadı
adcash.com var özellikle oyun siteleri için gösterime ve reklam verenin sitesine kayıt olmasına göre para veriyor. Popup reklam tipi iyi kazandırıyormuş ödemeleri euro cinsinde yapıyor. Türkiye temsilciside bulunmaktadır.
Güzel konuymuş. Takipteyim bets10 reklamı kullanıyorum 50 k gösterim oluyor tıklamaya vermiyor ama bir ton tıklama oluyor gösterime de birşey vermiyor illa üye olup para yatıracak adam diyor 1 kişi üye olmuş onun para yatırmasını bekliyorum hala yatırmadı adam hobi olarak üye olmuş sanırım o değil o kadar gosterim oluyor o kadar tıklama var üye olmayıp siteyimi geziyorlar ne yapıyorlar anlayamadım gitti. O yüzden reklam firmamı değiştirsem iyi olur. Gösterime ve tıklamaya iyi ödeme yapan bi firma arıyorum.
Popunder düşünürseniz edomz.com servisini deneyin derim. Henüz ödeme almadım ama alan arkadaşlar var, 400 popunder’e 0.50$ civarı veriyor(benim çoğu ziyaretler yabancı). Heleki 50k lık bir sayafada tatmin edici rakamlar çıkar ortaya. Hatta şu refli olayını bende yazıyım ilk defa :)) Ref : edomz.com . Herkese bol kazançlar.
Hocam, alakadar olur musunuz bilemem ama gcmforexin cpl kampanyasını öneririm. Finans,borsa vb. üzerine siteniz varsa aylık leadlerle güzel bir meblağ kazanabilirsiniz. Neredeyse 1 senedir kullanıyorum, ödemelerde ve günlerde aksama yapmadı, tavsiye ederim.
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Ben dün gece reklam9 diye bir yer gördüm hem tıklama hem sayfa gösterimine veriyormuş. Nedir ? Ne değildir bilgim yok. Henüz onaylamamışlar hesabımı. Tecrubesi olanlar varsa görüşlerini bildirebilir. @blackstar önerin için teşekkür ederim araştırayım bende.. @grafen teşekkür ederim bahsettiğin firmaları da incelemek isterim. @serdar41 önerin için teşekkür ederim fakat ben o sektörde hiç bulunmadım ya o yüzden birşey diyemicem.