Up to this day, I’m someone who has managed to get a total of 6 or 7 AdSense accounts banned. In a few of them, there was money close to $1000 that I couldn’t withdraw; it just went away like that
I opened another account, randomly linked it to one of my sites, and then never logged in; I had completely forgotten about it One day, while leaving the house, I looked and saw an envelope with the Google logo at the door
I immediately went back inside and verified the account It has been 2 years since that day; I’ve been using that account and receiving payments. Google made me happy at a moment I least expected it Do you have any interesting AdSense stories like this?
Sene 2006 yada 2007’den beri aynı hesabı kullanıyorum. Üniversitede öğrenciyken arkadaşlarla açtığımız bir foruma adsense eklemek için kayıt yaptırmıştık. O zaman bu zaman farklı farklı sitelerde kullandım Bir ara genel akıma uyup spamın dibine vurduğum bir blog domain olarak adsense banı yemişti onun dışında şükür sakata gelmedik hiç. Bu sıralar da yine genel akıma uyup youtube üzerinden hatırı sayılır bir miktar alıyorum. Nişan masrafları çıkarttım. İnşallah düğünü de yapar gibi görünüyor. Düğünde bir köşeye google ve youtube panosu mu yaptırsam sponsorluklarından dolayı acaba
ehehe youtubeden bende aylık 400 dolar civarı kazanıyordum askere gittim ilk 3 ay çarşı izninde bakıyorum yatıyordu paralar 4. ay bi baktım yatmamış youtube hesabımı kapatmışlar telifli video yüzünden tabi ben görüp silemedim telif uyarısı gelince öyle kaldı, şimdi youtube işine başladım gene yavaş yavaş