Do you have any Turkish and foreign WP theme recommendations that can keep click counts high on AdSense without getting banned?
wp-news fast teması oldukça iyi
üretici kapanmış ve temada açık olduğu bilgileri var.
Bir süre önce benim de aradığım bir tema idi.
wp news fast yapımcısı siteyi kapatmış ve ortalıkta dolaşan wp news fast temaları da warez.
Warez tema her şekilde başa bela olabilir.
Thesis ![]()
Tema peki tamam önemli ancak düzenlemesini kendin yapman en sağlıklısı olacaktır. Tema bir şey kazandırmaz düzenlemelerini odak noktalarına uygun. Sayfanın tümüne hakim olacak şekilde yani sadece header bölümüde değilde sidebar konu içi footer gibi alanlara dağıtmanı öneririm. Ayrıca mobil ve tabletlere uyumlu temalar kullanman gerekiyo. Her platformda sorunsuz görsellik olabilmeli. Bu dediklerime göre bakmanı düzenlemeni tavsiye ederim.
Bence temanın adsense tık oranı yüksek olmasına bakılmamalı. Tema kullanıcı dostu olursa uzun vadelide çok kazanırsınız. Hem kullanıcı dostu hemde tık oranı yüksek bir tema daha elverişili olacaktır.
Bunu kullanıyorum bi kaç sitemde çok iyi
Responsive
http://themeid.com/responsive-theme/
sahifa temasını kullanıyorum gayet memnunum, bir inceleyin isterseniz.
Bende de sahifa var. Güzel özellikleri var beğendim temayı.
Heatmap theme
https://wordpress.org/themes/franklin
Adsense için nasıldır bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor.
çok güzel tıklama oranları aldığım bi tema da ben vereyim: wpboxedtech
Valla bende genel blog tarzı sitem için, responsive,bedava,adsenseye uygun hızlı bir wordpress teması arıyorum.Şuanda warez olarak sahifa kullanıyorum,ama sorun çıkar diye korkuyorum.Konuyu takibe alıyorum.
Point temasini deneyebilirsin tiklama oranlari guzel. Hatta r10a konu acmistim turkce cevirisini yapip. Mobildeyim link vermem zor, google a point wordpress r10 yazarsan cikar ![]()
Siten ingilizce ise benim önerim; http://demos.swiftthemes.com bu temadır. Gözalıcı değil sadedir. Bu yüzden nedendir bilmem gavurlar bu tarz sadeliği seviyorlar. Blog tarzı temaları yani. Ama Türkçe ise sen Sahifa gibi portalımtırak bi’ tema arayışına gir. Çünkü Türkler renkli-canlı siteleri sever. Ha önceki verdiğim tema (ing. siteler için) ile ufak tefek dokunuşlar ile renklendirebilirsin. Daha güzel olur sonrasında da uzmanından “Adsense reklam alanı yerleşimi” hizmeti almanda fayda var. 1 kere yaptır sonra tüm sitelerine ordan kopya çek.
Reklam yerlesimlerine para vermeyin arkadaslar birbirimize destek oluruz cok basit islemler aslinda.
Bu tema ile güzel sayfa to oranları alıyorum. ![]()
AdSense dostu gözüyle bakmayın. Her temada adsense bölümü kodlardan kolayca düzenlenebilir. Öneri olarak bir tema isterseniz, arkadaşlar zaten belirtmiş. “Sahifa”
Guys, I’m saying this based on my own experience: in the advertising business, you shouldn’t pity the user, you have to shove it right in their face. There is a plugin for WordPress called AdSense Now; I use that one. With that plugin, I pasted two 336*280 ads right at the very beginning of the article. I also placed ads immediately above and below the image in photo galleries. Revenue increased noticeably.
So, my personal opinion is, guys, just like Milliyet or Hürriyet doesn’t pity us and slams ads in our faces, we should do it too. There might be those who think differently, I respect that, but we put in so much effort, so let’s make them click by force ![]()
Edit: Also, there is no such thing as an AdSense compatible theme; you just paste the codes wherever you want. I’m sharing the image below that shows where users look the most; you can arrange your ad placements accordingly.
Areas with intense red are where users look the most.
Edit 2: I found another image that will be of use to you. I’d say don’t bother with the theme and stuff, just place your ads in the spots shown in the images.