As can be understood from the title, friends, I opened a Blogspot about women, wrote a post, and it ranked on the first page for the keyword. However, I also opened another Blogspot about skin; I haven’t written anything on it yet, and I’m going back and forth on whether to put effort into it. As for the name, it is both memorable and short—not counting the Blogspot extension—what do you think? Will it make money? If so, how much will it earn?
türkçe getiri çok yüksek hit yoksa fazla olmuyor.
hocam TBM cok yuksek getırısıvar ama bazı konuların bunları ıyı arastırman lazım.sahsen ben bu gece bırtane acıcam.=)
Zorlu bir kategori. Fakat farklı ve dikkat çekici konular ile başarı sağlanabilir.
konu canlansın
Başka bir forumda satılık var hocam uğraşmadan alın kullanın. İstediği fiyat 156 000 TL
10000 Tl Aylık Getirisi varmış 7 -8 bin tlsi adsenseden. Gözümüz yok Allah daha çok versin.
Belki biraz daha motive olmuşsunuzdur ![]()
gördüm hocam o konuyu daha dün akşamdan motive oldum o degilde yazacak birşey bulamıyorum
Ben bile domain aramaya başladım hocam
Bu ilandan sonra muhtemelen moda kadın tarif sitesi patlaması yaşanacaktır. ![]()
ben de gördüm ilanı. o sitenin adresini bulabilen var mı? Ben biraz bakındım ama ayırtedemedim açıkcası.
aslında biri paylaşmışta geri silmiş bende merak ediyorum işin aslı
Türev siteler oldukça fazla.Tıpkı moda sitesinde şu anda yaşanan ve bikaç yıl öncede dekorasyon sitelerinde yaşandığı gibi…
Hit getirebilir ama gelir getirip getirmemesi biraz sizin içerik farklılıklarınıza bağlı.
yemek tarifleri, moda, güzellik, sağlık siteleri ile ilgileniyorum uzun yıllardır. bir sene ara vemiştim ama tekrar yeni siteler açtım ve açmaya devam ediyorum. bence güzel bir kategori. çok fazla içerik eklemeniz gerek. beni tatmin eden miktar kazandırıyor.
bence iş yapar çalışırsan iyi yerlere kesin gelirsin.
4 aydır tamamen özgün güzellik sitesi açtım…MAkaleler yazdırdım tüm resimler özgünleştirildi ama henüz bir yerlere gelemedi.Rekabet çok açıkçası fazla emek istiyor..
O 156 binlik sitenin kaliteli bir domaini var emekte verilmiş açıkçası
Biz de görsek şu domaini ![]()
artık sektörde çok fazla site var eskisi gibi para kazandırmıyor ![]()
cilt*net ben baya inceledim @cryptosam 'a dosya halinde gönderdim hit aldığı kelimeleri müsait olduğunda koyacaktır.
valla bende 3 yıldır bi moda sitesi var ama tutmadı bi ara 500 ler eçıktı 1k yı bile görmedi şuan 100-150 tekil hiti var. Açıkçası usandım. NAsıl hitlenir? Nasıl canlanır bilmiyorum.
Mahsuru yoksa adresinizi alabilir miyim bi incelemek istedim. 100-150 tekil ziyaretçi ile ne kadar para getiriyor?
mesaj attım ![]()