Free Article

Let’s say our site is a recipe website. First, go to the site Domain Name Search | Choose from 736,103,705 Domains in our Database. Type and search for words like food or recipes there. Many domains will appear. Let’s search these one by one on the site Wayback Machine. Old indexes will appear. You can check for uniqueness on Google and use the articles. For example, this is how I accessed the articles of a site I closed 2 years ago.
Wayback Machine received the most indexes in 2013. Click there. Ex

19 Likes

Bu makaleler ozgun gorunuyor ancak google’a gore ozgun olmuyor

Kanıtınız ? Adamlar spin makale ile kafaya geliyor hocam.Ama bu konuda kanıtınız var ise dinlerim.Yok googlede ön belleğe alıyor vs gibi düşünceniz var ise o olmaz.Çünkü o site kapanmış ve google için öyle makale de yoktur sitede.

Kullanmak isteyen arkadaslarimiz kullansin hocam ben sadece ozgun olmadigini düşünüyorum. Ilerde sorun yasamasinlar diye benim yorumumda bir öneri

1 Like

Yok ben kızma manasında veya baltalıdığınızı düşünmüyorum.Sadece bir öneri sundunuz bunu neye dayaranarak sundunuz onu merak ediyorum.

İndexi silinmişsse ÖZGÜNDÜR.

1 Like

Teşekkürler hocam
Results:88% Unique Content kaptım bir tane :slight_smile:

1 Like

Ben 150 site tarattım 10 site buldum saglam ortalama 600 e yakın makale :smiley: 2 tl den yazdırsan 1200 tl kardayım :smiley:

2 Likes

paravan açmıyordum makale yazamam diye açma vakti geldi :smiley:

saolun hocam yöntemi çok beğendim bi kaç deneme yapayım.

domain bulma yöntemi çok iyiymiş yaa önceden haberim olsaymış keşke

hocam sağolasın büyük bir dertten kurtardım bizi

Güzel yöntem. Teşekkürler. Hiç olmadı tanıtım yazısı vs alırken, forum tanıtımı yapılırken kullanılır elde edilen yazılar. :smiley:

1 Like

Çok sağlam teknik boş zamanımda birkaç deneme yapacağım bende. :wink:
Teşekkürler.

Güzel ve şık bir yöntem. Paravan siteler için bulunmaz kaynak.(Ana site gibi davranılan paravan siteler :slight_smile: )

kullandığım bir yöntem kaliteli içerikler çıkıyor içersinden

Seviyorum sizi :slight_smile: Birlikten kuvvet doğar.

yaratıcılıgın gozunu seveyım :slight_smile: tesekkurler

Hocam zararlı olur mu? Birkaç sağlam projem vardı zira.

Dün soracaktım unuttum hocam, boş domain listelemesi yapan sitede sağ tarafta karar tablosu var belli kriterlere göre yeşil yada kırmızı göstermekte, fazla bakma şansım olmamıştı, buradaki tablo ile makalesi olan siteler arasında bir bağlantı kurduğunuz oldumu ? işte xx kriteri onaylıysa makale potansiyeli yüksek gibi ?