İnşallah alırsın kardeşim. Bol şans.![]()
hadi bakalım inşallah
Hocam allahin izniyle basarirsin hedefin var zamanin kisitli gibi gorunsede var ayda 100binlerce tl kazanan yabanci blog yazarlarindan eksigin yok fazlan var sen türk’sun allah yolunu acik etsin esin dostun icinde mahcup etmesin gurban oldugum ![]()
Oyuncak arabaysa problem yok olabilir.
10 yıldır bu sektördeyim daha kimseden duymadım 1 ayda araba kazanacak kadar gelir elde eden.(sıfırdan proje ile)
Legal yollar ile alınması zor. Gerçekçi olmak gerek
ahaha sen türksün demiş diğeride mehter marsı paylasmıs
abi ne güldüm ya :D:D eyw sagolun beyler
Crytosam ev, sen araba, ben de bari yeni bir web sitesi açacak parayı çıkarayım
Çok büyük hedef koydum kendime ![]()
Berketli olsun :))
İnsanın bir hedefi olması güzel ![]()
@Ahmetbrkt Salı günü açmışsın konuyu bugün cumartesi en azından 3k kazanmış olman lazım.Durumlar nasıl ?
hedef belirlemek ve yola koyulmak başarmanın yarısıdır fakat yolda biraz yürümek lazım sen direk koşmaya çalışıyorsun çok kısa sürede nefesin kesilir ![]()
en azından 6 ay 1 yıl diyebilirdin aynı tecrübeyi daha önce yaşamadan sıfırdan başarmak imkansızdan öte..
1 ay dedim daha ötesi yok beyler dört kulvardan cosuyorum. araba parasını cıkarıcam bir kac gune banka bilgilerimi paylasıcam. zaten 2 aydır seoyla ilgileniyorum. bu parayı bu kadar kısa zamanda kazanamıcagımı bende bılıyorum. ama legal gitmiyorum ![]()
Deepnet olayına falan girdin elllaaam ![]()
hadi bakalım hayırlısı sen kendini göster banada ilham gelsin seni geçeyim ![]()
Benim kafa direk para odaklı calısıyor
yapcak bişi yok. zaten amac o herkes birbirini geçsin. mesela sen beni geç sonra ben gaza gelim seni geçim ![]()
Kaç basıyonuz yavaş gidin çarpacaksınız! ![]()
benim araba 110 zor görüyor sıkıntı yok sen geç ![]()
merakla beklemedeyim.
4 hafta sonucu beklemek yerine ara ara güncelleme alaydık iyiydi. Şunları yaptım çok iyi oldu yada beklediğim tutmadı vs detaylıca
Arkası yarın dizileri gibi gün gün ![]()
konu güncellenmiştir.