Finding Keywords is Very Easy with This Monster Site

Hello…

I am presenting you with another share that you might be grateful for. By typing your keyword into this site, it is possible to pull the list of searched keywords related to that word

Tüm formlarıyla veriyor hem de. Çok başarılı buldum :slight_smile: Teşekkürler hocam.

Rica ederim

Öncelikle güzel paylaşımınız için teşekkür ederim, kafama takılan nokta “Site ile ilgili bilgisi olanlar var ise kendilerine bilsinler lütfen” burası oldu, ne demek istediğinizi açarmısınız ?

ben sevdım sıteyı, basıt ve hızlı.alternatıf araçlardan bırısı olarak dahıl ettım lısteme :slight_smile:

Teşekkürler paylaşım için. Ama nasıl kullanılacağı hakkında biraz daha bilgi alabilirsek seviniriz. Sonuçları nasıl değerlendireceğiz? En çok aranandan en aza doğru mu sıralanıyor.?

Buradaki insanları ayrı tutuyorum. Ancak değerli paylaşımlara karşı bazı kişilerin saygısızlığı bazen olur. Bilmişlik yapıp biliyoruz bu siteyi falan demelerinden bahsettim

Onun içinde ya Keyword Planner ı kullanın ya da alternatif kelime aranma sayısı araçlarına bakın lütfen

çok sağol bu güzelmiş gerçekten

Teşekkürler hocam. Kullanmak gerek.

Durmuyor yahu bu :smiley:

Gayet iyi teşekkürler,

Çok iyi; Teşekkürler Kardeş.

Site çok güzel hocam.
Teşekkürler.

Çok teşekkürler. Açtığım konularda çok işime yarıyacak…

Abi çok iyi geldi yeni sitemde tam lazımdı ama okadar çok buluyorki dur diyorum durmuyorda :smiley:

süper birşeymiş , teşekkürler

Tek kelime ile muhteşem. Paylaşımın için teşekkür ederim.

arkadaşım teşekkür ederim, site şu anda düpedüz canavara bağladı.

teşekkürler :slight_smile: