What kind of advertising mentality is this?

Hello friends, I have some knowledge but not much. I follow a news site, usually a site that appears first when typing news. However, I have complained about them a few times, but it seems nothing has changed. The site works with both AdSense and other advertising companies. It uploads videos to Dailymotion under its own name; there are ads inside, ads before the video, and then AdSense ads appear on the video. On the homepage, there are 4 or 5 of every ad unit. Anyway, it is certain that AdSense

Haber siteleri zaten işin cılkını çıkardı. Her girdiğimde bende uyuz oluyorum bu tarz spam kasan, reklam çöplüğü sitelere.

Adsense bu tür sitelere göz yummasının sebebi yüksek reklam gösterimleri diye düşünüyorum. Aynısını biz yapsak 300-500 gösterime hoop dur bakalım yapamazsın diyor. Ama büyük siteler yapınca göz yumuyor. Çünki adamlar reklamları milyonlarca kez gösterim yapıyor.

işte milyonlarca kez gösterim yapınca tbm oranları düşüyor

Ben reklamları yüzünden haber okumaz oldum allahın belaları yüzünden de konu o değil. Adsense reklamları değil onlar bence Wordego falan olabilir. Wordegoda video önü ortası falan hepsine izin veriyo diye biliyorum. Ayrıca adsense ile birlikte aynı sayfada kullanılabiliyor. Bu da aynı sayfada 6 reklam demek.
Ayrıca google ın siteye göre ayrımcılık yapacağını sanmam.

Herhalde bu konuda hiçbir haber sitesi OdaTV’nin önüne geçemez :slight_smile: Şimdi tekrar bi sayayım dedim reklamları, 25 tane sayabildim eminim gözden kaçırdığım da olmuştur. Sayfanın yüzde seksen beşi reklam, kalan küçücük bir bölüm haber.

Oda tv son zamanlarda arttırdı reklamları eskiden gayet iyiydi.

haber sitelerinin hemen hemen hepsi böyle. hem google news yardımıyla spam’ciler, hem reklam sistemlerini hor kullanıyorlar. özellikle google news’le haksızlık yapanlar çok sinir bozuyor.