Get your free VPS

All you need is one student email address with a k12.tr or edu.tr extension. Don’t try with a normal email; they don’t accept it. You wait a few days and nothing comes of it. I handled the process in 5 minutes with a student email.

Afterwards, we submit our application with correct information from here: https://education.github.com/pack

What you will get:

• $100 DigitalOcean credit code. (Means approximately 20 months of usage for a $5 VPS)
  • 1 free .me domain coupon.
  • 1 code for a 1-year SSL certificate.

I got my coupon code using my brother’s email :slight_smile: I installed CentOS on it and also set up OpenVPN, so I got 2 years of VPN service for free :slight_smile: You can either host your site or set up a VPN, etc.

4 Likes

VPN için güvenilir mi?

Başvurumuzu yaptık bakalım bekliyoruz hocam. Teşekkürler :slight_smile:

Hiç sıkıntı yok. Kurdum kullanıyorum.

Hadi hayırlısı olsun. Düz maille yaptınsa boşuna bekleme. Direk anlattığım şekildeki maillerle başvur.

Üniversitenin verdiği mail adresi işime yarayacağını hiç düşünmezdim :smiley:

1 Like

:smiley:

E bide şimdi mail adresi lazım cry :slight_smile: kimden alıcaz güzel iş 20 ay 5 $ öylemi?

Okulun bittiğine üzüldüğüm tek neden bu oldu herhalde… Teşekkürler sayın baskan mail bulunca deneyeceğim:)

Arkadaşın maili ile kayıt oldum hadi bakalım :slight_smile: Teşekkür ederim hocam.

Digitalocean da kuponu kullanmak için yeni hesap mı gerekiyor, eski hesaplar da kullanılabilir mi?

Eskilerde oluyor.

Anladım, teşekkürler.

“.. for new users” demiş ama, deneyen oldu mu var olan hesaba?

Ben daha önceden açıp 5 dolar eklediğim 3 aylık bi hesaba tanımladım.

tanımladığımız mail adresine aktivasyon falan gönderiyorlar mı?

Aktif oldu vs diye bildirim geliyor.

şuan mezun olduğum okula çok sinir oldum mail adresim mezuniyetimden sonra kapanmış

Tanıdık varsa açık öğretim vs okuyan ben o şekilde bir tanıdıktan alıp hallettim.

bende öyle düşünüyorum :slight_smile: çevremde illa ki vardır. çok lazım olan birşey vps.

Sabah başvuru yaptım hala mail dönüşü olmadı hadi hayırlısı :slight_smile: