Domain buy and sell section

I didn’t see a domain buy/sell section @cryptosam; it would be good if one were opened since I’m thinking of selling my domains right now :slight_smile:

Selam ticari konulara girilsemi girilmese mi bu konuyu şu an netleştiremedik. Bu konuyu yani ticari işlemlere girilip girilmeyeceğini forum içinde tartışmaya açıp netleştirmek gerekli. Şu anda forumda alım satım yapılamıyor.

Şimdi adam gidip abidik gubidik bir isim alacağına eski ve anlamlı içine sinen bir domainle başlasa iyi olur illa ticari olarak düşünmemek lazım çoğunun elinde vardır işine yaramaz başkasınada lazımdır ama domain bulamaz anlıyon.

Anladım dediğini. Dur bakalım bu gün bir konu açalım. Ne diyecek millet ticaret işine vs.

İşe yarayacağını düşünüyorum.

Domain, SEO’nun önemli parçalarından birisi ve bencede mükemmel olur. Bu öneriyi destekliyorum.

domainsiz seo olmaz burasıda seo forumu ve domain kategorisi şart :slight_smile:

Bence de bu öneriyi beğendim.. faydalı olur

Bende istiyorum ama güvenli alışveriş ortamı şartıyla.

Alışverişim olduğu yerde muhakkak husumet olacaktır…

Yeteri kadar ticaret yapılacak forum varken bence gereksiz, bilgi alışverişine engel olacağını düşünmekteyim (ticaret kategorisi), kimse ticaretin olduğu yerde ticari değeri olan bilgiyi paylaşmaz.

Şu alanda bu hususta yeni konu açtım. Oyunuzu ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Sitenizin site haritasını oluşturun