I am stuck between these four. Our goal is to provide the most professional service. For this reason, if you can indicate which one we should choose, let’s activate the one with high demand.
It will broadcast via the https://community.cryptosam.com subdomain, and downloads made from the files area in the top menu will be served from here. Let’s get suggestions
Amazon oldukça güzel ve kalitelidir, ancak, request ve herşeyi fatura ettikleri için oldukça bütçeli bir çözüm olacaktır.
Şahsi fikrim, cloud hosting hizmeti ile, kendi senkron mimarinizi oluşturmanız diyebilirim. Hem daha stabil hem daha ekonomik olacaktır.
Örnek; digitalocean, linode gibi.
Kendim bir altyapı kurdum SSD diskli 32 gb ramlı 8 cpu bir sunucu 1 gbit hattı var. İnceledim CDN lere 1 tb için 60-70 dolar verene kadar sunucuya disk taktırmak daha mantıklı geldi
İşte 3. parti servisler cdn hariç en ufak sıkıntıda, aşırı trafik kullanımında hesabı kapattığı anda sil baştan oluşturmak gerekli. En temizi kendi sunucum dedim ve koca sunucu zaten boşta ssd diskli alanda açtık ve kullanıyoruz şu an
Şu anki dosyalar orada, ileride inş daha sık eklenecek.
Bu servisler (ciddi olanlardan bahsediyorum ) asiri kullanimdan dolayi hesabini kapatip dosyalarini silemezler (ancak mahkeme karari yada serverlara zarar veren bir yazilim varsa o zaman baska ) , ben oneri olsun, yukunuz hafiflesin diye soyledim, yinede bastada dedigim gibi en guzelini yapmissin