En uygun nasıl kazanırım

Hello friends,

I spend approximately 8 hours a day at the PC. My expertise is in computer security and web security. I have a personal website and I write articles about security. To ensure these 8 hours don’t go to waste, I am now looking for income-generating work. Whether it’s writing articles or working on a site for AdSense, which would be the most logical choice for me?

Makale yazıp başkalarının sitelerine hit cekmektense
Uzman oldugun konuda siteni kurup adsense ile devam etmek çok daha mantıklı ve mahtemelen kazançlı olur.

Tapatalktan yollandı.

2 Likes

Bana da mantıklı gelen bu. Şuan yeniden açtığım isim soyisim siteme devam mı edeyim yoksa genel bir domain adıyla sıfırdan mı başlayayım

e) hepsi :slight_smile:

2 Likes

Hocam yapabilecek gereksinimlerini karşılayabileceksen 10 larca site acman en dogrusu olur.

Tapatalktan yollandı.

1 Like

Şu an için yeni bir site açıp varolan siteyi de güncellemek mantıklı gibi geldi. Teşekkür ediyorum :slight_smile:

Türkçe adsense ile uğraşma SEO konusunda iyi durumdaysan satış ortaklığı düşünebilirsin.

Affiliate Programlarına yönelmenizi tavsiye ederim. Tabi site açıp kendinize çalışmanızın mantığıyla aynı şey. Adsense ile de devam edebilirsiniz.

Teşekkür ediyorum önerileriniz için :slight_smile: