Film sitesi olanlar?

Film sitesi olanlardan footer link satın alacağım arkadaşlar.

footer linklerin artık eskisi gibi etkisi yok hocam daha doğrusu bende olmadı hacklinkde aynı şekilde son güncellemeden sonra etkilerini yitirdiğini düşünüyorum

yolda :slight_smile:

siten oldukça iyi hocam saglam bir seo ile çok saglam trafik elde edebilirsin. bu arada hitiniz ne kadar ?

film izle alanındaki kafa sitelerin seo yöntemlerini incelemiştim bi ara başlangıç için facebook twitter google+ ya ek olarak friendfeedi göz ardı etmemenizi öneriyorum

Öneride bulunan bütün dostlarıma teşekkür ediyorum.

500 Civarında dostum.

5 aylık süreçte neler yaptınız? Ve nekadar masraf ettiniz?

Temayı çok sevdim, gayet güzel site.

Dostum siteyi 5 ay önce açtım ama son 10 gündür ilgilenmeye başladım çok güzel hayallerle açıp daha sonra rafa kaldırmıştım yaklaşık 10 tane falan film vardı içerisinde daha sonra bir gün metrica ya girip hitlerine baktım sitede 10-15 tane filmle 300 hit olmuş ondan sonra raftan kaldırıp tekrar yayına aldım son 10 gündür ilgileniyorum siteyle. Tema 75 tl + temaya dizi ve alternatif dil seçeneği yazdırdım 50 lirada ona verdim - hosting domain vs bişeyler tuttu :slight_smile:

Teşekkür ederim.

küçük bir tavsiye hocam benimde film sitem var forumda semrush baslıgı vardı. semrushu kullanıp daha fazla hit yakalıyabilirsinz

çok iyi bir program baslık burda

Teşekkür ediyorum konuya göz attım ancak programın ne işe yaradığını anlayamadım anlatabilir misiniz?
Ekstra ekleme: promosyon kodunun süresi dolmuş :frowning:

şansına küs hocam rakip sitelerin nerden hangi kelimelerden hit yakaldıgını analiz eden bir site. sonuca göre seo çalısması yapabiliyorsunuz.

küsmesinede pek gerek yok aslında semcompass.com da semrush, ahrefs vs. mevcut 3 günlük ücretsiz üyelikle site paneli üzerinden semrush fonksiyonlarından faydanalabilir.

Benimde varda bıraktım paylaşım yapmayı . 18 bin hit gördü şuan 1k zor oluyor günlük. http://www.ayyildizfilmizle.com

elimden çıkarmayı düşünüyorum ilgilenemediğim için

Footer dan link çıkışı yapar mısın?

yaparız da yararlı olur mu bilemem

suan aylık 100 dolar getirirsi var cok uygun fiyata bırakacagım baskasına zaten hocam

Özel mesaj gönderdim dostum.