Godaddy .com domain registration discount codes starting from $0.99

The codes I could find that allow you to make purchases starting from $0.99 are listed below. We can share other working codes under the topic.

.com $0.99 registration codes:
Kiwi
GOFD1003XX
CJCDEFDL99
CJC1COMUK

.com $1.49 registration codes:
hitched149
dcus149r

.com $1.99 registration codes:
kristy199

If the codes don’t work, you can try changing the language to English and the currency to USD at the top.

$1.49 .com domain alımlarınızda kullanabileceğiniz promosyon kodu
cjc149s1

**%30 indirim **alışverişlerinizde (domain, host, ssl vs..) / Yeni alımlarda
cjc2off30

%**10 **domain YENİLEME GEÇERLİ kod
(godaddy artık yenileme kodu dağıtmıyor bu kod en güncel olanıdır)
cjcgf10a

.com domainlerde %40 indirim (ilk kayıtta)
cjc599v

295NUT - KULLANILDI
AMP295 - KULLANILDI
ANIMAL295 - KULLANILDI
BEST295 - KULLANILDI
CHH295 - KULLANILDI
CJCRMN295C - KULLANILDI
HELP295 - KULLANILDI
KRISTY295 - GEÇERSİZ
NNF295 - GEÇERSİZ
PLUG295 - KULLANILDI
PRAG295 - İNDİRİM UYGULAMIYOR
RIOT295 - KULLANILDI
ROCKET295
SIGLER295
TECH295
TRYIN295
TUBE295
VARIANT295
ZILLA295
ZINE295

Benim listemdeki Godady kodları. Kullanıldı yazanları daha önceden kullandım. Altta yazmayanları henüz denemedim, ihtiyaç oldukça deniyorum. 2,95$ ve yeni kayıt için.

İndirim kodları için teşekkürler…
Godady artık nedense 2014’de yenileme kodu dagıtmıyor. Çözüm olarak ben de yeni kayıtları Godady’den yapıyorum, Uzatacaklarımı da 3’er 5’er İHS’ye taşıyorum…

Bu kodları paypalla kullanamıyormuyuz. geçende annemin kartı ile aldım adamlar domaini geri aldılar :smiley:

CJC1COMUK kodu çalışıyor teşekkürler.:slight_smile:

5,99$ .net domain indirim kuponu. (Ben kullanmadım ama ekim ayında kullananlar olumlu sonuç almışlar).

cjc599new

Kardeş, ilk kayıt mı yenileme mi bu?

Yabancı bir siteden buldum, kodun sonunda ‘new’ olsa da kodu dağıtan başlıkta transfer ve yeni kayıt için olduğunu belirtmiş. Yenilemede çalışacağını sanmıyorum ama deneyebilirsiniz.

adni199in sadece com yeni kayıt için geçerli.

.net domain için kupon bulabilir miyiz?

.com kayıt + whois privacy 4.00$
cjc4fp

Şu kodları gördükçe domain alasım geliyo :smiley:

dcus149r - kodu ile 3.70 TL ye .com domain aldım. Teşekkürler :slight_smile:

sanal kartı kabul etmiyo sanırım.

Teşekkürler gerçekten çok işe yarıyor türk firmalarından 20-25 tl ye domain almaktansa 3-5 tl ye işi hallediyoruz!

şu godaddy’ye hiç güwenmiyorum nedense hani belli başlı bi delili varmı? YOK! Ama ne bilim sanki domain 1-2 ayda pert olcak gibime geliyo , kimi yerde okudum domain askıda falan kaldı gibilerinden warmı böyle bişi başına gelen yoksa yersiz kuruntumu anlamadım.

Ben hiç sıkıntı yaşamadım Godaddy ile. Ancak renewal biraz yüksek geliyor kupon bulamazsak sanırım.

Arkadaslar elinde .com ve diger domainler için kod olan varsa paylasım yapabilirmi bu gece 5 tane site alıcam proje için şimdiden tesekkurler.

Kiwi koduyla biraz önce domain aldım 2 yıl 25 küsür tl çalışıyor problem yok bazı kodlarda