A program with 10k daily spinning power

Hello friends.

I’ve dedicated the last year of my life to this project.

I’ve also poured quite a bit of money into it in the end. For a long time, I’ve been looking for a place to promote and provide this software. In fact, I found this forum while researching for the idea of opening a forum for SEO purposes. Don’t think of this as a marketing tactic. I’ve already provided free support to many people many times, and I will continue to do so. I know that sharing information will come back to me as knowledge again. Anyway, let me not ramble on.

The program had a weird name :slight_smile:
Seo Sensey

Anyway, let me explain the program a bit.

Friends, the program is currently at a level where it can rewrite approximately 10 to 15k posts daily with around 70% uniqueness. It extracts content, rewrites it, and by activating the email writing feature, sends it to the sites I’ve added to the system. It sends the articles to my desired list of sites. It does this sequentially. For example, if there are 50 sites and 250 pieces of content, it pulls them in order. As a result, each site gets 5 articles.

The content rewriting part is the most tedious part of the job. But I worked on it for a long time and came up with something. I could push the uniqueness to 90%, but I don’t want even a small glitch in the articles, however rare.

Everything is ready. Of course, I also need about 1500 lira. I’ve put everything I have into this, but I haven’t solved that part yet. Anyway, we’ll find a way.

I want to provide a service with this program like this: For example, a friend will come to me and say, “Brother, I opened 20 dummy blogs. I’ve set them up. Can you send 1 piece of content daily? For 20 sites, how many articles would that be in a month? 20*30=600 articles.”

What price do you think I should charge for this service? You can be sure it will be funny numbers :smiley:

I thought about this program for so long that I became desensitized regarding SEO.

I spent a lot of money too.

Right now, everything is ready. My only problem is finding sites to pull content from. We have the capacity to pull and rewrite 15k daily, but I don’t know if that much Turkish content is even being published in our country :slight_smile:

I outdid myself in the rewriting aspect, friends. Normally, when spinning first came to Turkey, everyone jumped on it. Our language isn’t suited for it. English is perfectly suitable. Turkish spinning isn’t as simple as pulling data from TDK [Turkish Language Association]. The other day, I gave my rewritten articles to an editor; they asked for 10 kuruş to correct 100 words. :slight_smile: I thought about buying it and selling it for 1 lira. But I passed on it because people would attack it without knowing what they’re doing.

Turkish rewriting achieves tremendous success with 2+ word phrases, friends. Think about how unique it becomes when you say “closed their eyes to life” instead of “died.”

70% uniqueness seems too low for hearsay SEOs who obsess over 100%. As if they could write 100% unique content if they sat down and wrote. If you pass a single proverb through a text, the uniqueness instantly becomes 85% anyway. Anyone who wants can make a few more changes to the article I send.

Now you’ll ask why I wrote all this. Are you going to sell it, distribute it? Why did you write it?

Friends, SEO means content. You know how we talk about backlinks and stuff. That is also content. After all, sites without content don’t become PR 7, right? So whatever happens, content is everything.

Now people will say, “Just get 2 PR 8 hacked links and watch how you skyrocket.” The whole thing isn’t just content. True, but those PR 8 sites also gained strength through content.

In the world of SEO, content is the sun.

What can be done with content?

Open dummy blogs?

No.

Real blogs are opened.
http://www.nicherehberi.com/niche-site-500-tl-senaryosu/

After doing what’s written in this article (it makes a lot of sense for dummy blogs too), once our articles start getting indexed in Google within 3 minutes—which presumably takes about a month anyway—we’ll withstand pulling content. It’s 70% unique anyway. And once we start getting indexed instantly, the job is done.

A site with 1000 articles filled with unique content for a year—is that worse than the backlink packages sold out there? With bridge [thin] content pages losing value and Google’s affiliate guidelines, proper dummy blogs (that’s not really the name anymore) will be the strongest backlinks.

My only problem right now is 1500 lira and sources that constantly produce quality content.

Even though my English is good, if we did English rewriting, this business would blow up, but let it be blessed. Unfortunately, it is very hard to find people who are fast, ambitious, honest, and smart.

I bored you, sorry about that. When the system goes live, we can post 500 posts for everyone, provided you give source sites :slight_smile:

In fact, if anyone has an English database, synonyms, antonyms, we can translate the program to English and earn much more.

1 Like

hocam gecenin 2’sinde üşenmeden uzun uzadıya yazmışsın :slight_smile: tebrikler.umarım program bittiğinde istediğin gibi çalışır ve beklediğim geri dönüşü alırsın.Eğer sistem dediği gibi düzgün çalışacaksa bence para kazanırsın hatta müşterin de olabilirim.

boş sançlar

Teşekür ederim. İçerik sıkıntımız var ya. Aslında bilen biri olsa inglizce çalışsak çok güzel olur.

çıkar bır gırısımcı buradan hocam umarım

Ben de öyle düşünüyorum. İngilizce programlara deli paralar veriliyor bir ekip çalışması ile özgünleştirme veri tabanı oluşturabilirsek çok mükemmel pararl kazanırız. Sistemi kur bırak yaparız yani. Parayla yaptırabileceğim biri olsa gidip kömür taşıyıp yine gerekli parayı cıkarrım :slight_smile:

Ustam bu arada türkçe bazda nasıl yazılar cekmek gerek. Mesela haber sitelerinden çeksek çok etkili yazılar olmaz. Bize daha kalıcı ve sezonluk olmayan bilgiler lazım. Bu da sadece sağlık sektöründe var. Bu benim düşüncem. Siz nasıl düşünürsünüz ? Nasıl içerikler çekebiliriz ?

hayırlısı olsun

Teşekür ederim ustam.

şimdi bu yazıyı okudum da para ne için lazım bu noktada ? ve programın ne kadar bir kelime veritabanı var gramer durumu ne niye yatırım yapalım çok daha ucuzları varken açıklarsan daha sağlıklı olur

İşin gerçeği yatırım amaçlı destek için açmadım konuyu kimseden de destek beklemiyorum sadece bu işe ne kadar emek ve para harcadığımı ifade etmek için yazmıştım. Yanlış anlaşılmasın.
Bu programın diğerlerinden ne farkı var ?

Aslında ben bu programın yaptığı işi yapan tek bir program dahi bilmiyorum.

Programı tamamladığımızda %70 ile %100 arasında özgünlükte spinleme yapacak ve en önemli özelliği de anlam bozulmayacak.

Ben bazı arkadaşların yaptıgı gibi gereksiz reklam edip şu kadar bin kelime veri tabanı var demek istemiyorum. Önemli olan işlevli olması. Tdk’dan veri çekip okunmayan spin programlarını hepimiz gördük diye düşünüyorum.

Bu programla ne yapılır kısaca özetleyeyim. Kaynak bulduktan sonra 10 bin tane paravan bloga gunluk 1 adet yazı yollanabilir. Şuan iş günlük veri cekecek kaynak bulmak. Kaynağı bulduktan sonra 15k kadar özgün içerik sağlıyorum. Böyle bir program varsa da ben bilmiyorum.

Forum üyelerinden ya ücret almam ya da çok cüzi bir ücret alırım zaten.

Asıl amacım büyük bir ağ kurmak. Tamamı farklı c class ip ler ile gunluk 3’er 5’er yazı girilen sağlam siteler üretmek istiyorum.

hocam spinlemek olayın en kolay kısmı burda olay yapay zekayı programlayabilmek.Yapay zeka olmadan yapılan spinner Türkçe içerikte çözüm değildir.burda şöyle bir sorun ortaya çıkar kadın moda sitesi için hazırladığın bi alt yapı kelime veritabanı ve yapay zeka spinner ile %70 performans farz edersek bu oran sağlık sektöründe forex finans otomobil vs sektörlerde %30 a iner fakat makale spinlendiği için özgün gibi görünür ama anlam bütünlüğü çok kötü bir hal alır o yüzden alt yapı çok iyi kurulmalı.Program hangi dilde yazıldı ? yardım ihtiyacı duyduğun noktalar nelerdir ? belirtirsen vakit buldukça yardımcı olabilirim

:slight_smile: bu konu beni baya yordu. Klasik spinleme nasıl olur ?
Mesela cümlede “kara” kelimesinin geçtiği yere tutar “siyah” koyarlar. E bu da dediğin gibi bir çok yerde saçma sapan bir mana çıkarır. Tek kelime spinleme bu yüzden çok sakat. Ben bunun bilincinde olarak kelime öbekli veri tabanı için uğraştım. Bunu da sürekli okuyup metin içinde düzenleme ile yaptım. Mesela şöyle bir metin geldi karşıma.
“Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen”
Şimdi buradaki “geçtiğimiz gunlerde” kelimesi yerine “arkamızda bıraktığımız günlerde” gelirse ve “piyasaya sürülen” kelimesi yerine “tanıtımı yapılıp satışı başlayan” geldiğinde yeni cümle şu olur.
“Arkamızda bıraktığımız günlerde tanıtımı yapılıp satışı başlayan”

Bunu hemen aklıma geldiği gibi yaptım. :slight_smile:

şimdi burada değişen kelimeler hangi makalede değişirse değişsin bir anlam kayması olmayacaktır umarım. Zaten %100 özgünlük olmamasının sebebi de bu.

Google gözünde 2 cümlede %100 özgün ama.

Google özgünlük testi yapan ölçüm aracı http://smallseotools.com/plagiarism-checker/ kelimeleri 4 lü ve 5 li tarıyor. Eğer bizim yazımızda yan yana gelen 5 kelime başka bir sitede aynen böyle geçmişse buradan puan kırıyor.

Eğer her 4 kelime içinde bir ekleme kelimemiz bulunursa bir baska deyişle her 4 kelimeden sadece biri değişirse yukarıdaki ölçüm aracı o yazıyı %100 özgün görüyor.

Bence çok da mantıklı değil.

Ve tamamen orayı baz almıyorum.

Bu dediğim gibi bir özgünleştirme programında önemli olan emek verip kelime veri tabanını oluşturmak.

Programı c# ile yaptırdım. Ah kendim anlasam da yapsam keşke.

Anlamadığım için bu programlama işlerini yani işin hakkı nedir bilmediğim için bazen dolandırıldım bazen de ben veri tabanımı kaybedip bastan basladım :slight_smile:

Şimdi yapılacak iş sağlam bir veri tabanı oluşturmak. Eğer anlamsal bütünlüğü sağlayacak ve buna göre bir özgünleştirme yapcak bir program istersek çook zor. En iyisi uzun kelimeli özgünleştirmeli veri tabanı hazırlamak.

Gerçekten de zorlayan bu oluyor. Bi ara para verdim biraz yazdırdım :slight_smile: Biraz büyüttüm ama sonra bir kazada veri tabanımızı kaybettik. Öyle böyle derken baya ilerledik ama. İşte son bikaç borcum kaldı. onları kapatım veri tabanını yeterli büyüklüğe getirip başlicam inş.

Ama bu sorunları aşdığımızda içerik çekecek site bulmak var. Yani verilen bir siteye bir yazı girildiği anda 15 saniye içinde bizim sitelerimize özgünleştirilmiş atılıyor. Ama nerden veri çekcez.
Aslında ingilizce olcak veri tabanını hazırlayıp ingilizce siteler yapsak çok kazanırız.

programlama bilmiyorsan hiç uğraşma bence hocam yoksa işin içinden çıkılmaz

Parayı biraz fazla döküyorsun ama çıkıyorsun bi şekilde :slight_smile: