I was wondering if there is anyone in the forum who uses Hostinger’s free hosting for their own sites. If we open a site with Hostinger’s free hosting, will we get stuck halfway? Should we prefer paid hosting? I would be glad to hear your opinions on this matter.
Asıl kazanç sağlamak istediğimiz siteyi ücretli hosting paravanlarımızı ise hostinger kullansak sıkıntı olmaz öyleyse, paravanlarda çok fazla bir içerik olmayacağı için kasma olmaz diye düşünüyorum.
Asıl kazanç sağlamak istediğimiz siteyi ücretli hosting paravanlarımızı ise hostinger kullansak sıkıntı olmaz öyleyse, paravanlarda çok fazla bir içerik olmayacağı için kasma olmaz diye düşünüyorum.
sıkıntı olmaz ancak hostınger ucretsız oldugu ıcın bır hostıng uzerınde cok fazla sıte var.bunların arasında xyz var spam sıteler var v.s. v.s…PAravanlara ana sıte gıbı muamele yapmak en mantıklısı.ben sadece ceşit olması acısında 3 ya da 4 paravanı hostıngerde barındırıyorum.Dıgerlerı fraklı hostıng fırmalarının seo hostınglerınde barınıyor.
Hostingeri tanıyalı bayağı oldu. Hit arkadaşın dediği gibi 400 civarını geçmezse sıkıntı olmuyor hatta ücretli hostlarla aynı bile diyebilirim. Hit arttıkca kalite düşer kısaca.
ben deneme yapmak için ücretsiz açmıştım bi tane onu yeterli hit gelmedi diye durdurduk diye mail atmışlar ondan öyle söyledim hocam, ama premium servisinde hiç sorun yok
paravan ve yormayan siteler için sponsor host verenleri tavsiye ederim
ücretsiz hosting verenler onbinlerce site barındırıyor tek ipte buda gogılda direk geriden başlamaya sebep oluyor.
Natro’dan host aldım 2 yıllık Godaddy’den de domain aldım. Godaddy’in yönetim panelinden yönlendirmemi natroya yaptım fakat ilk defa kullanıyorum her ikisinin de panellerine yabancıyım, yönlendirme tamam mı değil mi anlayamadım. http://imgcry.com/image/X şu adresteki resme bakarsanız? Durum nedir