When shall we have our first video meeting?

A video chat system has been integrated into our site. You may have noticed. In fact, we have a donation button on our homepage to get the full version.

With the first meeting, we can meet and bond via video.
We would both test the system in general and review what has happened recently regarding SEO. Shall we do a group brainstorming session?

We can talk collectively in the video room tonight or when many users are active. Nighttime works for me. If there is interest, we can try it tonight. :slight_smile:

Hayırlı olsun Samet, seo adına aktif bir ortam olacağını düşünüyor ve buna inanıyorum.

Katılmayı isterim

başka bir forumdan bildiğim bir chat sistemi çok kullanışlı bence kücük bir bağışta bulundum site hayırlı olsun özellikle benim gibi seo konusunda acemi olanlar için bulunmaz bir kaynak olucağına eminim forumun …

Hayırlı olsun. söylediklerinizi bir bir yapıyorsunuz abi. o yüzden burdan çok şey kapcagıma inanıyorum (:

1-2 ye kadar buralardayım, bugun de olur sonrada :slight_smile:

Push talk olsun :):slight_smile: yoksa 10 kişide kit oluruz:)

Aynen push talk olur. Var desteği zaten :smiley:

Kaydını yapın ben gece gece kalamayacağım daha fazla :slight_smile: Banttan izlerim.

Biraz önce telefon sesi geldi, istemsizce canlı yayında olup bu halimle rahatsızlık vermek istemem gençler :smiley:

ne zaman yapılacaksa katılmak isterim, gündüz yada gece saatlerinde olursa daha iyi olur sanırım

Bu gece olsun eger site Yeniden gitmezse :slight_smile:

Pazar günü olması herkes için daha uygun olabilir.Sonuçta çalışan arkadaşlarda mevcut.

Akşam 21:00 - 22:00 gibi iyi saatlerdir sanırım forum geneli için.

Site gitmez artık. Datacenter haber vermişti bana. 6 saat sürdü. Hat 100 mbitten 1000 mbite çıktı + olarak sunucu önüne cihaz takılarak ddos koruması tam olarak aktif edildi. :smiley:

Yarın 2 tane sınavım var katılmak isterdim ama bu pek mümkün değil

Müsait olursam gelmeye çalışırım.

Engin bilgilerinizden faydalanmak isterim. Katılım için elimden geleni yapıcam inşallah.

Ben 16 - sabah 6 full buralardayim guzel bir dusunce olmus yıllardır şu acemiligi atamadim belki bu toplantilarla siz ustalarimizdan bi kac ufak bisi orenirsek ne mutlu 5 6 gun icindede kayda deger bi bagis yapmayi planliyorum insallah daha iyi olur

13 Aralık Cumartesi Saat 22:30 :smiley: