Free Holiday in Sweden for those with friends on social networks

Hello Friends

I saw such an interesting campaign :slight_smile:

If you have 2000 friends on Facebook or 100,000 on Instagram, a 7-day hotel room is apparently being given for free at the Nordic Light Hotel in Stockholm, Sweden; they mentioned it on their site

5 %, 10 %, 15 % OR 100 % DISCOUNT
INSTAGRAM:

• 5 000 followers or more = 5 % discount- 10 000 followers or more = 10 % discount- 15 000 followers or more = 15 % discount- 100 000 followers or more = 100 % discount

FACEBOOK:

• 500 private friends or more = 5 % discount- 1 000 private friends or more = 10 % discount- 1 500 private friends or more = 15 % discount- 2 000 private friends or more = 100 % discount- 100 000 fans or more = 100 % discount

The campaign is here: Hotel in Stockholm city centre | Design hotel | Nordic Light

iyiymiş

ben ciddi ciddi düşünmeye başladım uçak biletlerini falan ayarlayıp biraz gaza gelsem gider denerim bu kampanyayı :slight_smile:

Sadece oda fiyatını karşılıyormuş :smiley: Yeme içme de ücrete bağlı demektir bu :slight_smile: Ne kadara gelir acaba :slight_smile:

aynen sadece odada ücretsiz kalabiliyormuşuz, kişiye göre değişir ama yeme içme çok tutmaz bence yaa 1 hafta idare edilir bence

İsveç ve diğer kuzey ülkeleri buraya göre pahalı yerler yalnız :slight_smile: Şehirde pet şişe su 3.5 TL civarıymış. Otelde nasıl olur bilemedim :slight_smile:

su 3,5 mi . way be aslında otel odasını kazanıp kuponu satıp yeni projeye girme fikri olusdu bende.=)

kupon olayı yok yalnız :slight_smile: Check-in ve check-out sırasında filan birkaç farklı post atmanızı istiyorlar hesaplardan görüntülü filan. Şartları sağlamazsanız tüm oda ücretini ödersiniz diyorlar :smiley:

Bu olmadi isde .=) ne var kuponu satsakda parasıyla bir dolu iş yapsak.=)

tatil matil kulağa hoş geliyor :slight_smile: