Mobile-friendly simple theme suggestion?

Hello,

I want something mobile-friendly and simple; it doesn’t need to be colorful. Of course, it will be free :slight_smile:
Slider etc. is not needed.

Hocam hueman derim ben ;bi bak istersen şimdilerde cok trend eskiden inovia temasi boyleydi simdi her yerde goruyorum.bu temayi :wink: bi bak istersen

Point temasıda hoşuma gidiyor. Türkçesini de bulabilirsin.

hueman temasını kesinlikle kullanmayın derim. Göründüğü gibi değil seo bakımından çok fıs. Bana göre tabiki ve zararını da gördüm. Yinede siz bilirsiniz belkide ben yanlış birşey yaptım :slight_smile:

Zaten free temalarda seo konusunda bir beklenti olmaması gerekir. Free temayı kurarsın kendin geliştirirsin. Siteni geliştirdikçe seo da eş zamanlı olarak gelişir.

Peki hocam oneriniz nedir?

Pro sürümleri ücretli ama free versiyonlarda denenebilir.

Burda da hatırı sayılır ücretsiz temalar var.

Teşekkürler hocam paylasiminiz icin fabthemes.com da guzel temalar var 1 kacina mobilden girdimde gayet hizli aciliyorlar :wink:

iyide önerilerin hiç biri sade değil :frowning: banada lazımmm..

Anew öneririm.

Birkaç sitemde editleyerek kullanıyorum, gayet hoş.

Hala arayıştayım arkadaşlar.

ihtimal bu işinize yarayacak. tıklayınız

iTheme2 – Demo for iTheme2

Bu iyiymiş, arşive aldım teşekkürler.

Size tavsiyem Hueman teması ben sitelerimde onu kullanıyorum ve çok memnunun. Temanın bir çok özelliği var sidebarı ister iki ister tek olarak kullanabildiğiniz gibi menüyü istediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz. Temanın renk ve düzenlemek için ayrı bir paneli var ve bedava Responsive temalar arasında bence en iyisi.
İsterseniz buradan nazarca.com sitemde görebilirsiniz.