Hello friends, I keep getting an internal server error on my WordPress-based site. As a result of my investigations, I have applied all the solution suggestions written in both forums and technology blogs. I couldn’t reach a conclusion. In a few forums, there are many complaints stating that this problem originates from Natro. Have any of you experienced such a complaint, do you think Natro might have such a flaw, or is there anyone around you with this problem?
As a result of the tests I conducted, the opening time with all plugins and the theme is attached. http://i.imgur.com/YzEMMme.jpg
According to my examinations in the error logs, the error code I received is as follows:
When I contacted the Natro support line, they told me that I needed to shorten the loading and opening time. I changed 2 themes, but my problem is not resolved. I have read all the Turkish and English content related to the solution of this problem. I haven’t come across an article that could solve it. If anyone has encountered this before or has knowledge about it, I am waiting for your answers. Thanks.
İsimtescil’in ne olduğunu zaten biliyordum bir sürü forumda natro’yu övenleri gördüğüm için gittik 2 yıllık host satın aldık. Oda başımıza bela oldu arkadaş. 15 günlük para iade garanti süresini de aştık bakalım ne olacak.
Kafayı yedirirler adama. Aldığımız yedeği yükleyene kadar göbeğimiz çatladı. DB oluşturuldu yedeğinizi yükleyin diyorlar yazma iznini kapatmışlar commentmeta hatası aldı neyse tekrar desteğe yazdım izin verildi diyor. olm en başta bunu yapsanıza neden uğraştırıyorsunuz. Neyse yükledik şimdi de site veritabanına bağlanamıyor hatası var. Natro’dan uzak durmak gerekiyor. Ben eminim ki bütün sorunlar çözüldüğünde hala internal server hatası alıcam bu sefer gidip ayıplı mal diye tib’e şikayet edicem. Bu nedir ya
ben zamanında kullanmıştım natroyu desteklerinden bıktığım için kaçtım 2 günde cevap verilirmi ya bida 7/24 güya ayrıca kesintilerden kafamı kaldıramazdım şuan ise rahatım daha iyi firmalar varken uzak durmakda fayda var
bugün başka serverdan karşılaştırmalı olarak hız farkını gösterdikten sonra nihayet sorunun kendilerinden kaynaklı olduğunun farkına vararak, ilgileneceğiz dediler. Yaklaşık 5 saat sonra sıranın benim ticket’a gelmesinin ardından, yeni bir veritabanı oluşturup sorunu çözdüler. çözümden önce 340 kb 5 istekten oluşan web sitesi pingdoma göre 9-10 saniyede açılıyordu, düzeldikten sonra 3-4 saniyede açılmaya başladı. Buna da şükür diye düşünüyor artık insan.
benim başımada güzel hostingde geldi. Bütün eklentileri kapadım açtım banamısın demedi. Temayı değiştirdim sorun düzeldi. 15. Dk sonra eski temama döndüğümde sitem normale gelmişti.
Kişisel fikrim kullandığın temada dışarıdan js vs çağırıyosan ve kaynak link bozuksa bu olabiliyor. Bu sadece tahmin. İyi forumlar
Yok bende denedim bütün dış etmenleri şuan cachelemee özelliğini deaktif etmiş durumdayım en kısa zamanda kurup tekrar bakacağım. Bende ip değiştirdim bakalım. Biraz da buraya bakacağız. selimania inşallah sende de sıkıntı çıkmaz tekrar. Çıkarsa haberleşelim beraber hareket ederiz birbirimizi referans göstererek.
Bloguma Natro ile başlamıştım. Çok sık kesinti oluyordu ve her sefer müşteri hizmetlerine ulaşıp düzelttirmem gerekiyordu. Anladığım kadarıyla server resetlemek gibi bir işlemle kısa zamanda sorunu düzeltiyorlardı, fakat her sefer aramak zorunda kalıyordum. Siteye erişilemediğini ben fark edene kadar da site kapalı kalıyordu.
Sonra Bluehost’a geçtim. Pro pakete yıllık 300 usd gibi ciddi bir bedel ödüyorum ama sorunsuz ve sınırsız kullanıyorum, gayet memnunum. Tek şikayetim Amerika merkezli server kullanıyor olmak. Şimdi Türk serverlar da kullanmaya başladılar bildiğim kadarıyla.
Aynı sorunsuz hizmeti alacağımdan emin olmadan Türk hostinge dönmem tekrar. Natro son birkaç yılda bayağı aşama kaydetti. Halen Natro’da çok sayıda Wp sitemiz var, eskisi kadar sorun yaşanmıyor, fakat kendi sitem çok yüklü olduğu için risk almak istemiyorum.
Both of the previous companies I worked for used Natro. They didn’t purchase it with my knowledge, and no changes were made afterwards.
In the first company, we frequently experienced outages. Since we actively used emails in that company, we noticed the problem more quickly.
In the previous company, we had a website using WordPress. To be honest, we didn’t experience any issues. Since we didn’t use emails much either, we didn’t notice anything.
We only had a request to increase the size due to a WordPress cache issue, and they fulfilled our request on the same day.
Still, Natro is not a company I would use or recommend.
Personally, I have been using a package from Onofis for 5 years. I recommended it to friends who asked, and I still do.
Although its price is high, Radore could also be considered. They are asking for 480 TL including VAT for unlimited features for 10 domain names.