I set up a game site, but how do I add games to the game site? I mean, I opened a movie site before where I used to get the iframe code, and that was enough for the movies. But I don’t know which code to get and add for games. Or are we going to download the games and upload them to the host?
I would appreciate it if you could provide information on the subject.
Oyunları kendi sunucunuzda barındırmanızı öneririm. Yani swf, dcr, unity3d gibi oyun dosyası uzantılarını, sitenizde kendi playerınızda oynatmalısınız. Oyunları nasıl temin edeceğinize gelince, Firefox için yazıyorum;
Araçlar/sayfa bilgileri/ortam sekmesinde, swf, dcr ya da unity3d olan dosyalara bakarak, oyunun dosyasını direkt olarak “farklı kaydet” butonu ile bilgisayarınıza indirebilir ve sunucunuza yükleyebilirsiniz. Kolay gelsin.
Sunucu yönetimi hakkında bilginiz yoksa, paylaşımlı hostingler işinizi görecektir. Bu tür hostingler, başlangıç için idealdir. Kasma olayına gelince, oyun sektöründe, şu an için hostingi kastırmanız biraz zor gibi.
Ben Hostgator baby pakette 20k hiti rahat barındırdım. 30k hite gelince işlemciden dolayı site suspend edildi. Cache sistemiyle sıkıntı yaşamazsınız düşük hitlerde.
Sunucu isterseniz de imzamda bulunan referans linkiyle üye olarak, hesabınıza direkt olarak 10$ geçmesini sağlayabilirsiniz. Sadece kredi kartınızı tanımlayarak, hiç bir ücret ödemeden hesabınız aktif edilir.
Bu da 5$'lık VPS paketini iki ay bedava kullanmanız demektir.