Free Online Service for Original Article Check

Hi friends,

Since we all have limited time, we are outsourcing article writing. To check the originality of the articles we receive, we can perform a plagiarism check in 1 minute using the link below.

Plagiarism Checker – 100% Trusted for Accurate Detection

Good luck and happy working

Copyspace para ver ver nereye kadar :slight_smile: Güzel servis ve gerçekten özgün değilse belirliyor. Teşekkürler.

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bu siteyi, gayet güzel ve kullanışlı bi araç bende tavsiye ederim.

Teşekkürler, faydalı olacağını düşünüyorum.

Servis gerçekten çok iyi tespitleride gayet net teşekkürler..

Çok teşekkür ediyorum kontrolünü buradan yaparız artık :slight_smile:

Sık kullanılanlara kaydettim sağol :slight_smile:

Copy spam mail sektörüne geçti sanırım :slight_smile: Satış yapabilmek için dayıyorlar maili :smiley:

başarılı bir servis, belli bir makalede sadece bir kaç cümleyi değiştirirseniz bile tespit ediyor sadece o cümlelere good diyor :slight_smile:

Bende bu siteyi kullanıyorum fakat bazı durumlarda sıkıntı olabilmekte siz yinede klasik google yöntemine de “” baş vurun

aradıgım birşey eline saglık kap repini (:

evet güzel bir site. :slight_smile:

Arkadaşlar siteyi 1 senedir kullanıyorum fakat sıkıntılı noktaları var. Özgünlük kontrolünde bazen yazılmış yazıları özgündür demektedir. Sıralama kontrolü ise TR sitelerden çok iyidir.

selamlar, kullandığın kalıtelı bır sıte varsa paylaşır mısın ? Bende bu konuda fazla alternatıf yok.

Dediğiniz gibi pek alternatifi yok. Başka bir alternatif bulursam memnuniyetle paylaşırım

teşekkürler o zaman :confused: keşke 3-5 yazılımcımız çıksada böyle bir hizmeti verse

Sistem güzel ve yakalayabiliyor fakat kaçırdıkları var. Bu nedenle Google araması yine de gerektiriyor.

Çoklu sorgulama olsa tadından yenmezmiş.