I am thinking of conducting interviews with experts in their field and uploading them to YouTube. I plan to do this using a Canon 600D and a microphone. I will publish these interviews on YouTube and also embed them on my site, while writing a summary underneath. I plan to proceed in this way. I will use my own face as a mascot; the drawing is currently being done. So, what are your thoughts?
Hocam tutabilir fakat adsense alamayabilirsiniz, google video sitelerine adsense vermiyor planlarınızı adsense üzerine yaptıysanız boşa çıkar ama youtube hesabınıza adsense hesabınızı bağlayabilirsiniz.
izleyiciler Türkiye’den olacağı için getirisi çok olmayacaktır.
konuya göre değişebilir ama uzun süreli yani gerçekten uzun süreli bir proje olabilir
youtube spamcılardan çok çalışıp az kazanmak sizi etkilemezse devam eder sağlam iş yapmış olursunuz
İlginç ve komik anların yaşandığı röportajlar tutuyor hocam bunları da araya sıkıştırırsanız güzel olur bence. Gerçi uzman kişiler demişsiniz. Benim dediğim olaylar sokak röportajlarında oluyor genelde. Kadının biri “sahip çıkalım dedeye” dedi ortalığı sildi süpürdü
A’ Z’ye her konu olacak oyunlar da olacak, boşanma davaları hakkında röportajlar olacak aslında haberler gibi bir şey olacak genel videolardan oluşacak. Aynı zamanda kişisel isimsoyad.com domain ile başlıyorum kendi suratımın maskotumun çizdirdim. Allah nasıl ederse kendi isimimin PR’ını yapıyorum.
Bu aralar youtube - adsense ile iyi para kaldırıyor millet bir çok oyun, şaka ve bilgi kanalları açıldı sizin açtığınız kanal bu sektörlerle ilgiliyse tutar. Kısaca 10 yaşındaki çocuğun ile 50 yaşındaki insanın izleyeceği videolar ise hemen yap derim
Bu tip röportaj videoları baya tutmakta bu alana yönelmenizi tavsiye ederim. Onun dışında bir ünlü olmadığı sürece diğer röportajların pek bir önemi olmuyor.