How to Get Big Hits from Social Media (Daily)

Hello friends, there are sites that get up to 100k - 1m daily hits from social media (Facebook, Twitter, etc…). How do they create the infrastructure for this?

It is actually a very important topic; I would appreciate

Facebookta öne çıkarılan paylaşımlar ödenen ücrete ve takipçi sayısına göre çok yüksek gösterimler alabiliyor. Her gün 10-15 haber öne çıkartırsan büyük bir hit elde etmiş olursun. Bir de o sitelerin zaten sosyal medyada takipçisi vardır, onlar da eklenince büyük bir hit elde etmesi mümkün.
Mesela:
http://i1.imgcry.com/2014/12/31/face2.png

Ancak paylaştığın içerik kaliteliyse ve ilgi çekiciyse bundan çok daha fazla da organik hit alırsın.

Yatırım sonucu olan şey bunlar. Dediğiniz rakamlar reklam sonucu yada satın alınan(reklam verilen) sayfa-gruplar aracılığı ile olmakta.

Belli programları kullanarak reklamsız da trafik çekimi olur ama rakamlar söylediğiniz düzeyde olmaz.

bir de twitterda ban yemeden nasıl paylaşım yapılıyor. twitterda bağlantı paylaştığımda linke tıklanınca kimlik avı dolandırıcılığı uyarısı veriyor. bunu nasıl düzeltebiliriz?

Ben sürekli twitterda link paylaşıyorum bi sıkıntı olmuyor. Belki sitenizde bir guvenlik sıkıntısı vardır.

google+ da paylaşıyorum öyle bir uyarı vermiyor olmuyor. sadece twitterda sorun.. yine de bir güvenlik sorunu olabilir mi?

Hesabıniz çok yeni ve sürekli link paylaşıyor olabilir misiniz?

evet yeniydi ve günde 3-4 link paylaşıyordum. peki geri çevirmenin yolu var mı?

1-2 tane aktif sayfa alıp yola koyulmak gerek.

Bu konu üzerinde forumdaki uzman kişilerde yorumda bulunursa hepimiz öğrenmiş oluruz. Ama kişisel görüşüm bu ilk fitili kendi çevreleri, daha sonra işi çözmüş olarak ilgi çekici paylaşımlar yapmak geliyor. Yani insanları duraksatmadan paylaş butonuna götürecek paylaşımlar. Arada banada denk geliyor. Ama ben Facebook da paylaş butonunu çok sevmeyen biriyim :).

sosyal medya için güncel haberler ve viral reklam çok önemli hit için

Arkadaşlar birde ban yemeden günlük kaç adet yayın yapmamız gerekir bileniniz varmı, kriter nedir? Bazı sitelerin günlük 10 - 15 in üzerinde haber v.s. paylaştığını görüyorum. Sanırım birde bu paylaşımların arasına farklı site ve konulardan da metin serpiştiriyorlar. Buda tekbir siteye değil de genel olarak çalışıldığını sağlamak amaçlı olabilir mi?

**The site you were trying to visit may be unsafe! **twitterdan link paylaştığımda linke tıklanınca bu mesaj görünüyor. bunu nasıl düzeltebilirim?? cevap verebilecek biri var mı? teşekkürler..

facebook ücret fiyatları ne kadar misal bir haber paylaştık tıklama başınamı fiyat düşünüyor?

Ister tıklama başı isterseniz de gösterim başı ödeme alıyor.

bir konuda ne kadar gidiyor misal? 1000 kişi gösterim yaptı diyelim? 10TL felan gidiyormu

Gecen hafta bir reklam verdim tıklama başı 40 krs para aldı her tıkda.1000 gosterime de yaklasık 20 krs odersiniz

Valla dediğiniz gibi önemli bir konu facede indirimli reklam verme olayı vardı ne oldu o bileniniz varmı? şimdi face sayfası reklamımı versek iyi olur yoksa site reklamımı tabi birde gösterim ve tıklama başına reklam verme var önerileriniz nedir.

This is an important topic for me; I will follow it.

I also want to make the following contribution. Video ads get more impressions than image or link ads for the same rates. And they provide better conversion. Especially if the site is mobile-optimized.

I have been examining this issue for a few days. The views on posts shared on Facebook pages are very low. When a post gets slightly more views, Facebook immediately presents an ad offer. In other words, it says, “I can get you more impressions for a fee, but if you don’t pay, don’t expect more than this.” The hashtags used in posts are not very beneficial. I saw in a few blog posts that they say it has a negative effect. For example, links added under photos when sharing are not very useful either. Apparently, simple visuals are more effective for gaining visibility. I tried it too, and it was somewhat more effective. Also, groups related to the topic are very important. Posting in groups with many members is a high-return practice. I read an article the other day. It was explaining the intricacies of Facebook ads. I applied it and saw the benefits. I don’t remember the URL right now, but I will share the link later.